Skocz do zawartości
Aby w pełni korzystać z forum musisz zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj. Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz ticketa na naszym discordzie.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Apelacja od BANA ukarany przez xerio{na prosbe BlackTteea_)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick na serwerze: Pankower
UID: Nie pamiętam
Serial: C546D03269814D4084060270EA887224
Typ kary: (ZPJ/BAN/MUTE)BAN
Powód kary: (Handel Majątkiem ) gdzie pisałem tylko na czacie 😛
Nick członka administracji nadającego karę: @xeriona prosbe @BlackTeea_
Data nadania kary: 26.12.2022
Data zakończenia kary: 26.12.32
Wyjaśnienie: Wyjasnienie każdy dobrze zna Również zawarte w skardze jeśli kara zostanie zdjęta do godziny 15.00 Możemy zapomnieć o całej skardze a dobrze wiemy że duzo przewinień przez ciebie się nazbierało i mam na to dowody Niby handel majątkiem a byłem tylko dla kolegi pisac to co on mówil polecam przeczytac regulamin administracji i nie wciskac mi kitów jesli się nie dogadamy to niestety będę jeszczze musiał coś do tej skargi dodać bo kolejne problemy dochodzą ❤️ 
Coś od siebie: Mam nadzieje ze jednak się dogadamy 🙂

Opublikowano

Czesc!

Próbowałeś pomóc koledze sprzedac majatek. Wiec moim zdaniem problem powinieneś miec tylko i wyłącznie do kolegi ktory ten majatek sprzedawal. Mogles zawsze sie nie zgodzic na taka ponoc bo dobrze wiedziales z czym moze sie to wiązać. Twok kolega cie wzial jako ze tak powiem przynętę abys pisal za niego. Jak bys tego nie zrobił nie bylo by tej sytuacji. 

Opublikowano

A skąd mam takie informacje wiedzieć ze jest to zabronione Czytałęm nie jest nigdzie zabrionione pisać na czacie lub pomagać graczą , moim zdaniem nie stosujesz się do regulamimu/taryfikatora Administracyjnego.

Opublikowano
6 minut temu, BlackTeea_ napisał:

bo dobrze wiedziales z czym moze sie to wiązać. 

Niestety Napiszę po raz chyba 5 wraz z discordem i forum że skąd miałem wiedzieć jesli w regulaminie nie ma zapisanego takiego czegoś !!!!

Opublikowano

Ale Powiedz co ja mogłem sprzedać 300k? sprawdz sobie nawet moje konto i nie wyglądało to nawet tak nawet nie miałem przy sobie jej bo chciaem sprawdzić bo ja dobrze wiedzialem ze jest jakis admin w tym aucie bo nie dalo się wsiąśc XD gram od 2 d na serwie

Opublikowano

-Nie mam obowiązku mieć znajomych w MTA

-Mogę sobie zmieniac nicki kiedy chce

-mam prawo nie sprzedawać ludzi

-mam prawo chodzić po mapie i pisać co mi się podoba (Oprcz tych zakazów z regulamiu serwera)

Opublikowano

Cześć!

Moja propozycja wygląda następująco.

Oddajesz wedke +9 właścicielowi, przelewasz wszytskie pieniądzem dla xerio lub DXTJ. Udostepniasz ekran na discordzie i kasujesz wedke +8.  

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...