Skocz do zawartości
Aby w pełni korzystać z forum musisz zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj. Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz ticketa na naszym discordzie.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick: Xerox
Login:Fexi2115 
Powód wpisania na czarną listę: dołączenie na lidera na innym serwerze+ próba oszustwa zarządu
Kto nadał karę: @noobcio
Co skłoniło Cię do złożenia odwołania?:Chcę się odwołać, bo zrozumiałem, że trochę przesadziłem z tym, co zrobiłem. Wiem, że dołączenie na liderkę na innym serwerze i sytuacja z „oszukaniem” zarządu wyglądały źle. Wtedy nie myślałem o tym, jakie będą tego konsekwencje, chciałem po prostu spróbować czegoś nowego, a wyszło jak wyszło Teraz chciałbym wrócić, grać normalnie i trzymać się zasad. Obiecuję, że już nie będę robił takich akcji i postaram się odbudować zaufanie. Serwer dużo dla mnie znaczy, bo poznałem tu sporo fajnych osób i szkoda byłoby to tak po prostu zmarnować. Wiem, że ciężko jest zaufać komuś po takim czymś, ale mam nadzieję, że dostanę jeszcze jedną szansę. Chciałbym udowodnić, że potrafię się ogarnąć i być normalnym graczem. Jeśli ją dostanę, nie zawiodę.

• Lubię to 1
  • Haha 1
  • Dodaj nową pozycję...