Skocz do zawartości
Aby w pełni korzystać z forum musisz zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj. Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz ticketa na naszym discordzie.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick osoby oskarżającej: Vexonekkq
Nick osoby oskarżonej: W0lzyuu
Powód skargi: Nieodpowiednie zachowanie FP
Data i godzina: 21:30-22:00 (26.07.2025)
Dowód (Video/SS):image.png.5a60cefbcdb0fb1ac422c7d2bec904bb.pngimage.thumb.png.fb68a7959e32ca64ea5905728bfbb935.pngimage.thumb.png.17dd0b6c6c56258da9c101f1730a6945.pngimage.thumb.png.ad4d53c257634a38aab01a6790440b31.pngimage.thumb.png.f61c213be7b074e468fcf03af96fa424.png
Opis całej sytuacji: Akcja rozpoczęła się pościgiem, który się powiódł. Złapano gracza ploder oraz przewieziono go na komendę policji. Wszyscy funkcjonariusze (4) uczestniczyli w przesłuchaniu (Nie wiadomo czemu prawdopodobnie, by nabić godziny na duty.) TYLKO dwóch się odzywało, a reszta siedziała cicho i się patrzyła (mimo, że nie byli z wydziału DD.). Funkcjonariusz W0zyuu nie stosował się do czatu OOC oraz użył niestosownego języka jako FP. Samo w sobie RP było zrobione na "odwal" trwało bardzo krótko, oraz W0lzyuu nie miał ochoty kontynuować mimo że jest z wydziału DD. Na początku nie chciano również wpuścić drugiego adwokata z nickiem Kubson1 (Ja byłem praktykantem, a Kubson szkoleniowcem), z powodu nie czystej kartoteki przez 3 tygodnie. Nie wiem skąd ta zasada się wzięła, ale nigdzie nie widzę by była gdzieś napisana w regulaminie RP lub SAPD. Na końcu akcji zostałem aresztowany i wrzucony na 15 minut za powiedzenie zdania "Barany tutaj pracują, że im się nie chce odgrywać RP". Funkcjonariusze, którzy tylko przyglądali się przesłuchaniu ciągle strzelali do siebie taserem co było bardzo nieodpowiednie z ich strony (Niestety nie mam nagrania z tego). Policjanci mimo wytykanych błędów wysyłali nas ciągle na forum w celu złożenia skargi. Bardzo proszę o ponowne przeszkolenie swoich jednostek, ponieważ nie są gotowi na rozbudowane RP oraz nie odróżniają czatu OOC z IC. 

• Lubię to 2
  • Haha 2
  • Co? 1
  • Dodaj nową pozycję...