Skocz do zawartości
Aby w pełni korzystać z forum musisz zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj. Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz ticketa na naszym discordzie.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick na serwerze: [Twój nick]  xanree

UID: [Twój UID z serwera]  25137

Typ kary ban perm

Powód kary: [Powód podany przy nadaniu kary]   cheat 

Nick członka administracji nadającego karę: automat

Nick członka administracji, który został podany w powodzie brak

Data nadania kary: [Data, kiedy kara została nałożona]  dziś 

Data zakończenia kary: 2050

Wyjaśnienie: [Twoje wyjaśnienie dotyczący zdarzenia, które doprowadziło do kary]  witam jako iż jestem nowym graczem zaczolem dopiero rozgrywkę na tym serwerze to prosił bym o unbana grałem wcześniej sobie normalnie bez żadnych komplikacji w dziś wchodzę rano i respie jadę na sweepery w tu nagle ban za cheat gdyż ja nie korzystam ze wspomagaczy gram normalnie sobie nie wiem czemu tak się stało a jestem nowym graczem i prosił bym o unbana chciał bym zacząć sobie grać serwer mi się spodobał w tu nagle takie coś prosił bym bardzo o rozpatrzenie mojej prośby 

Coś od siebie: zależy mi na nowym serwerze żebym mógł sobie pograć. Normalnie bez żadnych problemów nie wiem czemu tak nagle się stało 

• Haha 1