Skocz do zawartości
Aby w pełni korzystać z forum musisz zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj. Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz ticketa na naszym discordzie.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

BAN <> prośba o zdjęcie kary, ukarany przez <nick administratora>

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick na serwerze: kacperek56
UID: 11003 chyba taki bo nigdze nie moge znalesc
Typ kary BAN
Powód kary: szkodnik (wiesz o co chodzi.) - BMA//Maarianek
Nick członka administracji nadającego karę: xtert
Nick członka administracji, który został podany w powodzie ---
Data nadania kary: 2024-10-25
Data zakończenia kary: 2027-07-21
Wyjaśnienie: no to tak zaczęło się od tego ze wróciłęm na out i było kilku takich gagadkuw którzy mnie wyzywali i kolege i zrobili DC gdze były mojego taty zdjęcia przerobione i dużo takich obrazliwych rzeczy nadal jestem na tym dc i mam dowud no to ja postanowiłęm tez tylko jedno jego SS z facebuka wkleić na dc i nic nie przerabiałem a tu co nagle perm 
Coś od siebie: no co tu dużo gadać oni zaczęli to też chciałęm się odgryżć i skoda ze widzieliście jedną stronę poszkodowaną a drugie się nie zapytaliście 
ID Discord (w przypadku apelacji od bana na Discordzie OutMTA): 1396204973175345296

• Haha 2