Skocz do zawartości
Aby w pełni korzystać z forum musisz zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj. Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz ticketa na naszym discordzie.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Nick na serwerze: ZabilemHankee
UID:12062
Typ kary (ZPJ/BAN/MUTE/BLOKADA DM/BAN DC): BAN
Powód kary: SKRAJNETOKSYCZNE ZACHOWANIE OBRAZA ADMINISTRACJI SERWIERA W REPORCIE
Nick członka administracji nadającego karę: @Armix
Nick członka administracji, który został podany w powodzie (jeśli nie dotyczy, wpisz „Brak”): [Nick, jeśli dotyczy]  
Data nadania kary: 2025-02-09
Data zakończenia kary: 2027-11-05
Wyjaśnienie: Chciałbym odnieść się do bana, który otrzymałem z powodu toksycznego zachowania oraz obrażania administracji. Na wstępie chciałbym przeprosić za swoje zachowanie zdaję sobie sprawę, że moje słowa i postawa były nieodpowiednie i mogły naruszyć zasady panujące na serwerze, a także wpłynąć negatywnie na atmosferę wśród graczy i administracji.W momencie, w którym doszło do tej sytuacji, dałem się ponieść emocjom i niestety zamiast zachować spokój, pozwoliłem sobie na wypowiedzi, które były nie na miejscu. Nie było to jednak moją intencją, aby kogokolwiek personalnie obrażać czy okazywać brak szacunku wobec osób, które dbają o porządek na serwerze.Zależy mi na powrocie na serwer i możliwości dalszego uczestniczenia w społeczności  tym razem z pełnym poszanowaniem zasad i administracji.
Coś od siebie: Proszę o rozważenie mojej apelacji

ID Discord (w przypadku apelacji od bana na Discordzie OutMTA): [Podaj swój ID Discord]  

Edytowane przez _biali
  • Haha 2
Opublikowano

Możesz zostać odbanowany pod warunkiem, że przez 30 dni nie otrzymasz żadnej kary serwerowej. Jeżeli się zgadzasz prosze o odpowiedź pod tą wiadomością

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...