Skocz do zawartości
Aby w pełni korzystać z forum musisz zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj. Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz ticketa na naszym discordzie.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick z serwera: Szymon2115
Nick osoby oskarżonej: FazaOfficiall
Powód napisania skargi: podczas zwykłej jazdy, wrzucił mnie do wody i uciekl.
Godzina zdarzenia: koło 18:30
Data zdarzenia: 18.07.2025
Opis sytuacji: Jechałem sobie infkiem przez autostrade i nagle zostałem wrzucony do wody przez faze.
Dowody: https://imgur.com/a/yyQafDq
Coś od siebie: dziwne że takie osoby są dalej w administracji XD

• Lubię to 1
  • Haha 4
Opublikowano

Twoje zachowanie na serwerze nie różni się niczym od celowych taranowaniu pojazdów frakcyjnych oraz obrażanie administracji – było to nieakceptowalne i naruszało zasady panujące na serwerze. Teleportowałem się do ciebie, żeby powstrzymać dalsze łamanie regulaminu. Wrzucenie cię do wody nie miało na celu cię ukarać, tylko unieszkodliwić cię na moment, żeby inni gracze (czyli SAPD oraz gracz, który był ścigany) mogli spokojnie kontynuować rozgrywkę i pościg.

Jeśli odebrałeś to jako nadużycie z mojej strony, przyjmuję to do wiadomości. Na przyszłość skorzystam z innych, standardowych środków administracyjnych. Niemniej jednak przypominam, że twoje wcześniejsze zachowanie było głównym powodem mojej interwencji.

• Lubię to 3
  • Haha 1
Opublikowano
2 godziny temu, fazaofficiall napisał:

Twoje zachowanie na serwerze nie różni się niczym od celowych taranowaniu pojazdów frakcyjnych oraz obrażanie administracji – było to nieakceptowalne i naruszało zasady panujące na serwerze. Teleportowałem się do ciebie, żeby powstrzymać dalsze łamanie regulaminu. Wrzucenie cię do wody nie miało na celu cię ukarać, tylko unieszkodliwić cię na moment, żeby inni gracze (czyli SAPD oraz gracz, który był ścigany) mogli spokojnie kontynuować rozgrywkę i pościg.

Jeśli odebrałeś to jako nadużycie z mojej strony, przyjmuję to do wiadomości. Na przyszłość skorzystam z innych, standardowych środków administracyjnych. Niemniej jednak przypominam, że twoje wcześniejsze zachowanie było głównym powodem mojej interwencji.

A tam pierdolisz, sapd nie umie jezdzić tylko taranować a poza tym zamiast wrzucac mnie do wody mozna dać warna albo prawko a nie wrzucić do wody żeby sapd miało jakiekolwiek szanse z sandkingiem ktory ma vmax 140 xdxd

• Haha 3