Skocz do zawartości
Aby w pełni korzystać z forum musisz zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj. Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz ticketa na naszym discordzie.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

[Ban] Walecz, ukarany przez Los zycia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Nick na serwerze: Walecz
UID: 9193
Typ kary: BAN
Powód kary: Przekroczony limit kar
Nick członka administracji nadającego karę: AC
Nick członka administracji, który został podany w powodzie: Brak  
Data nadania kary: Styczen 2025 (7 miesiecy temu)
Data zakończenia kary: Styczen 2026 (Rok)
Wyjaśnienie:

Nie otrzymalem unbana, po przez brak poprawy mojego zachowania wobec graczy. Chcialem wyjasnic ze ostatnio mialem nie podrodze z KRO, natomiast nie jako gracz-administrator, tylko jako kolega z server'a. Mielismy taka relacje, ze mielismy sie na instagramie, znalismy nawzajem swoje imie i nazwisko, wiedzielismy jak wygladamy. Dlatego nie chcialbym zeby to bylo traktowane jako gracz-administrator.

Byla sprawa z FIFKUSIEM taka ze ktos napisal "Walecz mowi ...", gdzie ja sie dopiero pozniej o tym dowiedzialem. Napisalem do FIFKUSIA zeby to wyjasnic, zadzwonilem do niego, natomiast nie mogl odebrac. Nigdy nic do niego nie mialem, nawet go nie znalem.
Coś od siebie: Chcialbym przeprosic FIFKUSIA ze taka sytuacja mogla miec miejsce. Natomiast chcialem zaznaczyc, ze ludzie moga tez klamac na moj temat. Nie moge kontrolowac wszystko co ktos o mnie pisze. Siedzie juz na banie 7 miesiecy, licze na wasze zrozumienie.
ID Discord:

Edytowane przez doolie
  • Lubię to 2
  • Haha 2
  • Co? 2
  • doolie zmienił(a) tytuł na [Ban] Walecz, ukarany przez Los zycia
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...