Skocz do zawartości
Aby w pełni korzystać z forum musisz zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj. Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz ticketa na naszym discordzie.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

[BAN] Adrix ukarany przez versality

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Nick na serwerze: Adrix  
UID: 2975 
Typ kary (ZPJ/BAN/MUTE/BLOKADA DM/BAN DC): Perm  
Powód kary: Szkodnik brak poprawy zachowania mimo obietnicy 
Nick członka administracji nadającego karę: versality @xtert
Data nadania kary:  2025.06.27 
Data zakończenia kary: 2028
Wyjaśnienie: Za dużo nie ma co wyjasniac wbiłem na server po ub i pozbieralo mi się trochę kar. chciałem se pograc znowu na serwerze moim ukochanym :>
Coś od siebie: Mam sentyment do serva, Przepraszam za zachowanie

Edytowane przez adrix907
  • Lubię to 1
  • Haha 3
  • Co? 1
Opublikowano

Nie chodzi tylko o kary, obserwowałem Twoje zachowanie i nie raz zwracałeś sie w sposób nie kulturalny do graczy czy w jakimś stopniu „odwalając” i utrudniając im rozgrywkę, przez co łamałeś regulamin serwera.

Opublikowano

Jesli lamiesz obietnice, to trzeba sie liczyc z konsenkwencjami. Tymbardziej jak nie poprawiasz swojego zachowania i chcesz sie popisywac zapraszajac graczy OutMTA na tyrke po discordach.

Opublikowano

Uwazam ze umozenie twoje unbana mijalo by sie z jego celem. Zachowywales sie zle, dostales szanse to ja zmarnowales. Teraz po 3 tygodniach wyplakujesz sie na apelce, mimo iz jest to perm. Czulbym sie nie sprawiedliwie jezeli twoj perm trwal 3 tygodnie a moj juz 8 miesiecy. Dostajac unbana, zabralbys wiarygodnosc, stanowczosc i autorytet zespolu administracji. Pokazalbys tym ze nie ma na server'ze realnych konsekwencji za dzikie zachowanie i mozna robic sobie wszystko bo i tak przeciez unban po miesacu ;).

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...