Skocz do zawartości
Aby w pełni korzystać z forum musisz zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj. Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz ticketa na naszym discordzie.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick: xhunterek112
UID: 21313
Nick z Discorda:  xhunterek112
Powód Kary: Pisanie podania do frakcji mając Cooldown. Dołączenie do frakcji z aktywną BL.
Data otrzymania kary: 12.05.2025
Dlaczego mamy ją zdjąć?: Chciałbym znów dołączyć do jakiejś frakcji, ponieważ bardzo mi na tym zależy. Obecnie odczuwam brak zajęcia na serwerze – rozgrywka zaczyna być dla mnie monotonna, a udział w frakcji pozwoliłby mi na nowo zaangażować się w grę. Wierzę, że dołączenie do jednej z frakcji zapewniłoby mi regularną aktywność, ciekawe wyzwania i możliwość współpracy z innymi graczami, co znacznie zwiększyłoby moją motywację i radość z gry. Nigdy nie działałem na szkodę frakcji ani nie dopuściłem się żadnych zachowań, które mogłyby negatywnie wpłynąć na jej funkcjonowanie, zawsze stosowałem się do regulaminu i go się starałem przestrzegać, oraz nigdy go nie złamałem. Zawsze starałem się być lojalnym i zaangażowanym członkiem, przestrzegającym zasad i szanującym innych. W związku z tym chciałbym uprzejmie poprosić o ponowne rozpatrzenie mojej sytuacji i zdjęcie blacklisty. Zależy mi na dalszym uczestniczeniu w życiu frakcyjnym i chciałbym móc znów wspierać frakcję w jej działaniach. Gwarantuję, że nie zawiodę zaufania, jeśli otrzymam drugą szansę.
Opis sytuacji: Zostałem wcześniej wydalony z frakcji SAFD, jednak nie byłem świadomy obowiązującego cooldownu. Co więcej, moje rangi na Discordzie nadal pozostały, co tylko utwierdziło mnie w przekonaniu, że nie obowiązuje mnie żaden cooldown. W związku z tym, nieświadomie postanowiłem ponownie złożyć rekrutację do frakcji. W dodatku musiałem czekać tydzień aż takowe rangi zostaną mi usunięte.
Coś od siebie: Pozdrawiam, i proszę o drugą szansę. 

• Haha 2
Opublikowano (edytowane)

Dostajesz drugą szansę. BL została nałożona za zwykłą głupotę. Traktuj to jako ostatnie ostrzeżenie, kolejny warn za KRD lub jakiekolwiek inne przewinienie związane z frakcją zakończy się BL BMA na stałe, bez możliwości łatwej apelacji.

fasfafas.png.c172de7e0c08db6164531e12f52d6b90.png

Edytowane przez Gloudy
  • Haha 2
  • Dodaj nową pozycję...