Skocz do zawartości
Aby w pełni korzystać z forum musisz zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj. Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz ticketa na naszym discordzie.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Apelacja od czarnej listy - xhunterek112

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick z discorda: xhunterek112

Kiedy dostałeś BL:  14.06.2025

Powód dostania BL: Prośba wstąpienia do frakcji, mimo posiadania bl KSF.

Dlaczego chcesz apelować o ściągnięcie BL: Bardzo chciałbym wrócić do tej frakcji, ponieważ naprawdę dobrze się tam czułem. Panuje tam świetna atmosfera. Dodatkowo, zdarzają się zabawne sytuacje, które sprawiają, że gra w tej frakcji staje się jeszcze przyjemniejsza. Czułem się tam swobodnie i z chęcią znów stałbym się jej częścią. Napisałem prośbę o wstąpienie do frakcji, ponieważ bardzo mi się nudziło na serwerze, a zapomniałem kompletnie o tym że mam nałożoną na siebie BL KSF. Więc prosiłbym aby ta BL została ze mnie ściągnięta. Pozdrawiam  

Dowód dostania BL: image.png.386a9399e1c45c4153261e7d558e3aa0.png

Ranga na jakiej dostałeś/aś BL: Adept

• Haha 2
Opublikowano (edytowane)

Jak wspomniał KSF, ode mnie również dostajesz drugą szanse z racji iż każdy na nią zasługuje.
Każde następne przewinienie, nie zależnie czy to będzie warn/mute/kick będzie rozpatrywane razy 2 (x2).

Apelacja_zaakceptowana.png

Edytowane przez fazaofficiall