Skocz do zawartości
Aby w pełni korzystać z forum musisz zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj. Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz ticketa na naszym discordzie.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Skarga na gracza zegarmistrz//Sprawdzić 30.07.2025

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Nick oskarżającego: [Twój nick]  sql
Nick oskarżonego: [Nick gracza, na którego składana jest skarga] zegarmistrz

Powód skargi: [Dlaczego składasz skargę?]  Nie oddanie długu
Data i godzina zdarzenia: [Dokładna lub przybliżona]  04.06.2025 czas był do 20.06.2025
Opis całej sytuacji: [Szczegółowy opis zdarzenia, które jest przedmiotem skargi]  Dogadałem się z zegarkiem że kupuje infka na id za 16kk oke wszystko fajnie ładnie ale minął termin a zegar za granicą a no nie będę czekać miesiąca na sianko 
Coś od siebie: [Opcjonalne uwagi lub sugestie]  sorki zegar ale co poradze  usprawiedliwa cie ze jestes w robocie ale miales duzo czasu zeby ogarnanc kase jak sie zapozyczasz image.png.02be7b8949e16d07fddef6907d6cb2a6.pngimage.png.23a28a460ca544e41d851d1b5db61348.pngimage.png.b67e11c803ebf0af0278fa83db886e8a.png

Edytowane przez legendarymanv8
  • Lubię to 1
  • Haha 4
  • Smutny 2
Opublikowano

Tak tylko że przecież mówiłem że nie chce naprawdę zwrotu pojazdu z tego powodu że nie znam zbyt się na autkach na id + będzie mi go ciężko sprzedać gdy się zapytałem czy masz inne auto bądź auta powiedziałeś nie i po chwili wyszedłeś z kanału jeśli miał byś dać co innego oprócz tego infka 3750 id to jasne zgodzić się można ale osobiście tego autka nie chce 

Opublikowano

Możemy jedynie odkręcić transakcję, dostaniesz ponad miesiąc czasu na zwrot pieniędzy. W innym przypadku na zwrot gotówki będziesz musiał poczekać ok. 2msc. Przed zakupem nie spodziewałem się tylu spraw prywatnych. 

Opublikowano

ale dobra miejsza nie chce robic mu i sobie pod gorke wiec chce by ktos za niego splacil dlug a on go potem tej osobie odda a jak nie to najgorszy przypadek nas czeka 

Opublikowano (edytowane)

Dlaczego najgorszy? Ja jestem za odkręceniem transakcji tak jak wymieniłem wyżej. 

--------

Jeżeli Ci to nie odpowiada to scenariusz jest taki, jaki wymieniłem wyżej. Innych możliwości oprócz tych dwóch nie ma. 

Edytowane przez .bogjestlysy
  • legendarymanv8 zmienił(a) tytuł na Skarga na gracza zegarmistrz//Sprawdzić 30.07.2025