Skocz do zawartości
Aby w pełni korzystać z forum musisz zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj. Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz ticketa na naszym discordzie.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Nick oskarżającego: [Twój nick]  Fanga
Nick oskarżonego: [Nick gracza, na którego składana jest skarga]  acun
Powód skargi: [Dlaczego składasz skargę?]  Nie dotrzymanie zawartej umowy.
Data i godzina zdarzenia: [Dokładna lub przybliżona]  09.06.2025 16:00
Opis całej sytuacji: [Szczegółowy opis zdarzenia, które jest przedmiotem skargi]  Napisał do mnie gracz o nicku acun z propozycją kupienia odemnie auta chitacha 5.5 Biturbo TFT na raty zgodziłem się pod warunkiem że będzie mi spłacał co dzień 500k aż do kwoty spłacenia auta czyli 6kk. Dziś dostałem informacje iż dany gracz zrobił mnie w balona i nie ma zamiaru ani oddac 6kk ani auta.
Coś od siebie: [Opcjonalne uwagi lub sugestie]  Oczekuje iż skarga zostanie przyjęta i odzyskam swoje pieniądze lub auto.
Dowód: [Linki do zdjęć, nagrań lub innych materiałów, które potwierdzają sytuację]  image.png.39215bde19fd002a56c753b1968a2e7f.pngimage.png.a50f44f76970848007af4575bec439fe.png
Dowód poinformowania oskarżonego (Screen): [Link lub zrzut ekranu potwierdzający poinformowanie oskarżonego]  image.png.289fd8acb67536ec2c57d588a1c5ac78.png

Edytowane przez _fanga_