Skocz do zawartości
Aby w pełni korzystać z forum musisz zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj. Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz ticketa na naszym discordzie.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick z serwera: AxoBlue
Nick osoby oskarżonej: ZeleKKk
Powód napisania skargi: Specowanie bez powodu + prowokowanie
Godzina zdarzenia: około 21: 15
Data zdarzenia: 02.06.2025
Opis sytuacji: Witam, byłem na doherty dokładniej stacja benzynowa gdy ZeleKKk
Dowody: (zdj troche po akcji patrzec chat) https://imgur.com/a/jCR2uVy . Co do specowania bez powodu powinno być w logach ZeleKKk sie poczuł troche no za co dał mi muta bo kazałem mu wulgarnie "spadać" gdyż nie życzę sobie aby ktoś mnie specował bez jakiegokolwiek powodu bądź reporta.
Coś od siebie: -

• Haha 3
  • Co? 1
Opublikowano (edytowane)

Po 1 stałem za wami

Po 2 Słowa w strone Administracji, Czego się dziwisz że dostałeś mute?, myślałeś że to przejdzie se tak o jak nie umiesz czasem zatrzymać swoje słowa dla siebie?.

nie zapomnij o tym że kultura jest ważna i to przy osobach których powinieneś pomimo że to jest tylko gra za te słowa które powiedziałeś w moją stronę mogłem nawet ci nadać bana 🙂

Edytowane przez zelekkk
  • Lubię to 1