Skocz do zawartości
Aby w pełni korzystać z forum musisz zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj. Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz ticketa na naszym discordzie.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Nick oskarżającego: [Twój nick]  Fanga
Nick oskarżonego: [Nick gracza, na którego składana jest skarga]  htofgs
Powód skargi: [Dlaczego składasz skargę?]  Przekręty majątkowe. 
Data i godzina zdarzenia: [Dokładna lub przybliżona]  23.05.2025 20:00
Opis całej sytuacji: [Szczegółowy opis zdarzenia, które jest przedmiotem skargi]  Stał na giełdzie jego bullet na którym bardzo mi zależało żeby go kupić, więc napisałem do htofgs czy chce wymiane za moje Banshee warte 4.5kk. Zgodził się po czym tp do mnie i powiedział ze jego bullet jest 5.5kk warte uwieżyłem mu no bo to w końcu support i reprezentuje serwer. Nie miałem pieniędzy wiec wymienilem sie za moje banshee.
Coś od siebie: [Opcjonalne uwagi lub sugestie] Chciałbym abyście cofneli mi tą wymiane i moim zdaniem htofgs powinien dostać bana za przekręty majątkowe.
Dowód: [Linki do zdjęć, nagrań lub innych materiałów, które potwierdzają sytuację]  image.png.a9c849ef44ad7deb74a4c612afbf6bb4.png
Dowód poinformowania oskarżonego (Screen): [Link lub zrzut ekranu potwierdzający poinformowanie oskarżonego]  image.thumb.png.24c1eb05359036e38e7f30ee28d7e4e0.png

Edytowane przez _fanga_
  • Haha 2
Opublikowano (edytowane)

Cześć, chciałbym wyjaśnić sytuację z graczem Fanga (a nie xXwiktorXx, jak błędnie podano w skardze(juz poprawił)), z mojej perspektywy.

Mój Bullet był wystawiony na giełdzie za 5kk, a jego Banshee za 4,6kk. Fanga napisał do mnie z propozycją wymiany z dopłatą z jego strony. Początkowo zaproponował 250k dopłaty, ale ostatecznie ustaliliśmy, że kupię jego Banshee za 4,6kk, a on mojego Bulleta za 5kk. Ponieważ brakowało mu pieniędzy, po tym jak kupiłem jego pojazd, przelałem mu brakujące 150k, żeby mógł sfinalizować zakup Bulleta.

W praktyce dał mi wiec 4 850 000 zł za mojego Bulleta. Różnica między kwotą za Banshee a Bulleta wynosi 250k – czyli tyle już mi dopłacił. Dodatkowo, zgodnie z naszą umowa, miał mi dopłacić jeszcze 500k, co razem daje 750k zł dopłaty z jego strony.

Niestety, zamiast umówionej kwoty, dostałem dziś informacje, że rzekomo zawyżyłem cene Bulleta i że składana jest na mnie skarga. Chciałbym dodać że czysty Bullet 4.4 w salonie kosztuje 4 932 000 zł, a mój dodatkowo posiadał licznik RGB (o wartości ok. 800k), pełny tuning mechaniczny i kilka systemów.

Pragnę również dodać, że nie teleportowałem się do gracza, jak zostało to podane w skardze. Po prostu podbiegłem, ponieważ byłem lekko oddalony od giełdy.

Mam nadzieję, że opisanie tej transakcji z mojej strony rozjaśni sytuację i pomoże w sprawiedliwym rozstrzygnięciu sprawy.

Edytowane przez htofgs
Opublikowano

Odnosząc się do skargi, sprawdziłem tuningi pojazdów a także ich wartości salonowe. Z obliczeń nie wynikło aby cena pojazdu była zawyżona dlatego nie mogę tego wziąć za przekręt majątkowy, transakcja jak najbardziej jest legalna, natomiast nie jest dopięta do samego końca ponieważ z tego co widzę ty @_fanga_masz coś dopłacić czy coś. Także proszę dokończyć transakcję, ewentualnie jeżeli nie możecie się dogadać ze sobą proponuję odmianę obu stron.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...