Skocz do zawartości
Aby w pełni korzystać z forum musisz zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj. Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz ticketa na naszym discordzie.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick na serwerze: Haxe

UID: 20334

Typ kary (ZPJ/BAN/MUTE/BLOKADA DM/BAN DC): Ban

Powód kary: Toksyczne zachowanie wobec administracji

Nick członka administracji nadającego karę: Versalityy

Nick członka administracji, który został podany w powodzie

Data nadania kary: 22.05.2025

Data zakończenia kary: za 13 dni

Wyjaśnienie: Więc tak Versalityy napisał na twitter na Serwerze bo jest sapd i napisał wszystkich chętnych do pościgu zapraszam doherty to ja pojechałem tam Sanchez i uciekłem jeden raz i się ukryłem nagle za mną nie wiadomo z kad on był za mną to uciekałem dalej i pozniej zaczął mnie taranować rozumiem ze jestem młody i mogę czegoś nie rozumieć ale jak za mną się nagle znalazł to uciekałem i mnie tak wjechał ze mnie zatrzymał napisałem ze zobaczył radar bo się spłakał że uciekłem i go zaczełem wyzywac ja nie wiedząc że on jest w Administracji serwera to go wyzywałem jak bym wiedział ze to adm to bym nie wyzywał i bym się ogarnął ale jakby jak macie takich ludzi w administacji nie ze wyzywam nie ktorzy są w chu fajni to się nie dziwie ze tak już mało osb gra na tym serwie a ja chcę wrócić na serwer bo miałem długąąą przerwe od tego serwera i i zaczelem znowu grać 4 dni temu jeszcze wziąłem pożyczkę na 2.2kk na tydzień kiedy termin się zbliza proszę o rozpatrzenie Mojej Apelacji

Coś od siebie: Proszę patrzeć pod kątem że jestem młody i że mam bardzo starę konto które probuje odzyskać mam ticket na nie 

Opublikowano

Witaj graczu,więc zaczne od pierwszej rzeczy,dołączając na serwer akceptujesz jego regulamin zaznaczając okienko przy tworzeniu konta.Sytuacja zaczeła się od tego iż jeden z graczy napisał coś w stylu „Sapd łatwo z wami” więc my odpisywaliśmy tej osobie,dołączyłeś sie Ty razem z kolegą gdzie pisaliście bardzo prowokujące rzeczy w stylu „moje buty są więcej warte niż wypłata sapd” „sapd to bym pieszo uciekł” i takie zdania sie tam pojawiały,ja po odpisywałem wam troche i napisałem że zapraszam na pościg i sie sprawdzimy ja i osoba uciekająca.Wróciłem z S2,pojechałem na doherty i napisałem że zapraszam na pościg,przyjechałeś i zacząłeś uciekać,my rozpoczeliśmy swoje procedury frakcyjne,uciekłeś i schowałeś sie na kontenerach gdzie jeszcze tego nie wiedziałem,rozmawiałem z graczem Kubx i omarinio gdzie nagle wyłoniłeś sie z kontenerów więc rozpocząłem znów za Tobą pościg,po przejechaniu krótkiego dystansu zwolniłeś i napisałeś „radar” „frajer” gdzie nie jest to prawdą bo nie widzimy graczy na mapie ani oni nie widzą nas tak jak kiedyś to było.Uciekałeś przez pewien czas gdzie sam sie wywaliłeś bo nie możemy pitować motorów i zacząłeś rzucać w moją strone toksycznymi słowami a właściwie zdaniami których nie będe tu przytaczać,po otrzymaniu bana sam do mnie napisałeś że nie wiedziałeś że jestem z administracji serwera i mnie przeprosiłeś.Więc wniosek jest prosty,nie dostałeś bana za prowokacje tylko za toksyczne zachowanie bo nie wiedziałeś że rozmawiasz z administratorem serwera.

• Haha 1
Opublikowano
2 godziny temu, _versality_. napisał:

Ty Versality masz jakąś dwubiegunówke czy rozdojenie jaźni? Robisz z siebie ofiare losu i zachowujesz sie jakbyś miał kompleksy życiowe, ta ranga na tym serwerze to jest jedyne co w życiu osiągnąłeś i osiągniesz, wtrącasz w to osoby trzecie - czyli mnie, ja nie odpowiadam za to co zrobił grandesik pomimo że dla beki sobie rzuciłem tekst że spierdoliłbym wam z buta to zacząłeś zgrywać cwaniaka "zobaczymy za 20min" "ustawiajcie sie w kolejce cwaniaczki "zaraz bede" bo ktoś naruszył twoje ego, faworyzujesz innych graczy - ponieważ gdy na mechaniku w sf gościu napisał "wypierdalaj z tym józkiem" to mu muta za bk ani obraze nie dałeś i to sie nazywa faworyzacja, jesteś mierny i z tobą sie gada jak do ściany ale głupiemu nie przetłumaczysz, jesteś najgorszym typem człowieka których sie nie szanuje bo ty błędu nie widzisz, każdy na "X" sobie robił beke z tego że z buta bym wam spierdolił i ty na początku też, poczym zabolało twoje ego i z dupy dałeś mi muta a koledze bana na 14 dni, wyjdz do ludzi, znajdz sobie chłopaka i ochłoń, bo zachowujesz sie jak 13 letni macius co cyca nigdy nie dotknął i sie poczuwa w grze komputerowej, stary, tu ludzie przychodzą sobie pograć 4fun i sie pośmiać oraz czas miło spędzić a taką faworyzacją czy kijem w dupie pokazujesz że tu nie można sie fajnie bawić ani pożartować tylko pisać najlepiej do ciebie "Witam panie moderatorze" człowieku to jest graXDDD

Opublikowano
4 minuty temu, _versality_. napisał:

Nie zmienia to faktu iż Twoje zachowanie w stosunku do administracji czy normalnego gracza lub frakcji nie powinno być takie jakie pokazałeś.

i za to powinien być mut, i sie zgodze z tym ale nie ban 14 dni i byłoby si, a twoje ego sie uraziło i stwierdziłeś sobie w głowie "teraz wpierdole ci bana" 

Opublikowano (edytowane)

Powiem Ci tak,nie jestem naprawde szkodliwy i personalnie jestem osobą która ma już swoje lata,moją propozycją jest 3 dni mute w zamian za unbana,czy zgadzasz się @grandesik? Nie dostałeś kary za prowokacje tylko za fakt pisania w taki sposób do graczy.

Edytowane przez _versality_.
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...