Skocz do zawartości
Aby w pełni korzystać z forum musisz zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj. Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz ticketa na naszym discordzie.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

[ZPJ] jego prosba o zwrocenie prawa jazdy . Ukarany przez:Gloudy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Nick na serwerze: [jego]  
UID: [21420]  
Typ kary : [ZPJ]  
Powód kary: [Lądowanie helikopterem w miejscu do tego nieprzyznaczonym]  
Nick członka administracji nadającego karę: [Cloudy]  
Data nadania kary: [18.05.2025 13:02:51]  
Data zakończenia kary: [18.05.2025 19:02:51]  
Wyjaśnienie: [Szanowni Państwo,
Zwracam się z prośbą o ponowne rozpatrzenie decyzji dotyczącej odebrania mi prawa jazdy na helikopter. Uważam, że ta decyzja była nieuzasadniona, ponieważ wylądowałem na parkingu dla samochodów, gdzie nie spowodowałem żadnych szkód ani nie naraziłem nikogo na niebezpieczeństwo. 
Rozumiem, że zasady dotyczące lądowania są ważne, jednak w tym mieście brakuje odpowiednich lądowisk dla helikopterów, co zmusza graczy do poszukiwania alternatywnych miejsc do lądowania. Moje działania miały na celu jedynie dostosowanie się do warunków panujących w grze.
Proszę o ponowne rozpatrzenie mojej sytuacji i zwrócenie mi prawa jazdy na helikopter. Zależy mi na dalszej zabawie w grze i przestrzeganiu zasad, które są w niej ustalone.
Z góry dziękuję za zrozumienie.
Z poważaniem,  Jego]  

Coś od siebie : [ P.S. Z całym uszanowaniem ale w grze na poważnie brakuje miejsc do lądowania helikopterem . Jeśli nic nie zmienić , to inwestować w lotnicze środki transportu do przemieszczania się po mieście - nie ma żadnego sensu , co z kolei wzbudza pytanie. Czy nie jest to próbą pozbawienia ciężko zarobionych środków u graczy]

Edytowane przez skurwol91929
  • skurwol91929 zmienił(a) tytuł na [ZPJ] jego prosba o zwrocenie prawa jazdy . Ukarany przez:Gloudy
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...