Skocz do zawartości
Aby w pełni korzystać z forum musisz zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj. Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz ticketa na naszym discordzie.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick z serwera: shixyz
Nick osoby oskarżonej: Legendarymanv8  
Powód napisania skargi: Nieprawidłowe nadanie kar prowokacje.
Godzina zdarzenia: 15:52
Data zdarzenia: 16.05.2025
Opis sytuacji: A więc tak, jechaliśmy przez doherty packerem, kierując w stronę OSK i m0nstero dostał prawko, a że wtedy wieźliśmy moje auto na tym packerze, postanowiłem je wziąść i pomóc przepchać packera z drogi na pobocze, bo tak powiedział m0nstero i co zrobiłem to i po chwili prawko za przepychanie pojazdu innego gracza.
Dowody: Jeśli chodzi o to, co napisałem do niego i za co dostałem mute, w logach można sprawdzić, a jeśli chodzi o całą sytuację potwierdzającą moje słowa, przesyłam nagranie. https://streamable.com/1sumnw
Coś od siebie: Po pierwsze, nie było żadnego reporta, że robię to wbrew czyjejś woli. Po drugie, to już jest kolejna kara źle nadana przez tego administratora i moim zdaniem jest zwykłym nieudacznikiem i specuje nas 24/7, aby się przyczepić o byle co i daje mute za BK, bo napisało mu się prawdę i jedno przekleństwo w wypowiedzi i to jest mute na BK? Moim zdaniem tego administratora nie powinno być w administracji, patrząc co robi, po jego zachowaniu i prowokacjach, nadawanych przez niego niesprawiedliwych kar, i to nie jest już taka pierwsza sytuacja, że po jego otrzymanej nieprawidłowej karze chciałem się dogadać, wyjaśnić sytuację, dostaję mute za BK za napisanie w wypowiedzi jednego przekleństwa, więc szanujmy się, gdzie tu jest równość i jakiekolwiek zasady? Domagam się ukarania administratora i zdjęcia kar, przez które od niego otrzymałem.

• Lubię to 4
  • Haha 2
Opublikowano

Cóż mogę rzec, nie będę owijał w bawełnę, nie wiem pod jakim kątem robię prowokacje którą napisałeś w powodzie skargi ale okej. Co do kary została ci nadana z powodu przepychania pojazdu a także wjeżdżanie pod ten pojazd, wyglądało to na celowe działanie z twojej strony wiec została ci nadana kara w postaci ZPJ. Odnośnie specowania was 24/7 oraz przyczepianie się, jest to nie prawda, mam inne ważniejsze obowiązki niż siedzenie i specowanie was 24/7, tego dnia zacząłem was obserwować dopiero od momentu jak zobaczyłem że odwalacie na doherty oraz po tym jak inny administrator (Igor3k) wspomniał o was że odwalacie. Do tej pory was nie specowalem ani nigdy wcześniej. Jeżeli chodzi o twoje BK, pragnę zauważyć że jeżeli chce się coś wyjaśnić należy podejść do tego ze spokojem i kulturą, niestety w twojej wypowiedzi tej kultury zabrakło więc został nałożony na ciebie mut. 

Opublikowano
W dniu 20.05.2025 o 14:44, legendarymanv8 napisał:

Cóż mogę rzec, nie będę owijał w bawełnę, nie wiem pod jakim kątem robię prowokacje którą napisałeś w powodzie skargi ale okej. Co do kary została ci nadana z powodu przepychania pojazdu a także wjeżdżanie pod ten pojazd, wyglądało to na celowe działanie z twojej strony wiec została ci nadana kara w postaci ZPJ. Odnośnie specowania was 24/7 oraz przyczepianie się, jest to nie prawda, mam inne ważniejsze obowiązki niż siedzenie i specowanie was 24/7, tego dnia zacząłem was obserwować dopiero od momentu jak zobaczyłem że odwalacie na doherty oraz po tym jak inny administrator (Igor3k) wspomniał o was że odwalacie. Do tej pory was nie specowalem ani nigdy wcześniej. Jeżeli chodzi o twoje BK, pragnę zauważyć że jeżeli chce się coś wyjaśnić należy podejść do tego ze spokojem i kulturą, niestety w twojej wypowiedzi tej kultury zabrakło więc został nałożony na ciebie mut. 

Co do twojej odpowiedzi dalej podtrzymuję skargę kara ZPJ jest niesłuszna pomagałem graczowi m0nstero na jego prośbę przepchać pojazd z drogi co widać na nagraniu moje działania miały na celu pomoc, a ewentualne „wjeżdżanie pod pojazd” niczego takiego nie robiłem nie było skarg od innych graczy, że komuś auto przepycham mute za BK również uważam za nieproporcjonalny jedno niecenzuralne słowo, użyte w emocjach podczas próby wyjaśnienia niesłusznej, moim zdaniem, kary ZPJ, nie powinno skutkować natychmiastowym wyciszeniem, zwłaszcza gdy dążyłem do wyjaśnienia sytuacji.

• Lubię to 3
  • 2 tygodnie później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...