Skocz do zawartości
Aby w pełni korzystać z forum musisz zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj. Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz ticketa na naszym discordzie.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick: Noobcio
Nick osoby oskarżonej: koxmichciu
Powód skargi: Złe reprezentowanie frakcji, nieznajomość regulaminu frakcji SAPD, brak reakcji na przewinienia pracowników frakcji,
Data i godzina zdarzenia: trochę przed 23:00
Frakcja oskarżonego: SAPD
Opis całej sytuacji: Trwał pościg za bulletem, kierowca Jankos, pasażer Klakson99. Gracz Jankos dostał crasha, a kiedy Klakson99 siedział na miejscu pasażera funkcjonariusz AlbertoGrande chodził wokół pojazdu i strzelał do 4 opon kolejno jedna po drugiej, następnie zaczął bez jakiejkolwiek interakcji ze mną strzelać również do opon mojego pojazdu, przestrzelił również 4 opony, po czym kiedy Klakson99 wsiadł do mojego pojazdu (nie ruszyłem się z miejsca) wydał polecenie o wyjściu z pojazdu, nie wykonałem jego polecenia, staliśmy w miejscu zastanawiając się co się dzieje, natomiast AlbertoGrande postrzelił Klaksona99 i próbował go zakuć, wtedy odjechałem kawałek od radiowozów chcąc wytłumaczyć całe zajście razem z Klaksonem, a ten został zabrany do radiowozu przez drugiego FP. Podjechała pierwsza osoba z wyższym stopniem - versalityy, który rzekomo wydał polecenie na teamspeak, by funkcjonariusze zaczekali na Jankosa, by ten wrócił z crasha i wtedy kontynuowali. Versalityy próbował złagodzić sytuację, natomiast przyjechał naburmuszony pan koxmichciu, który zaczął dążyć do wyjaśnienia sprawy wyzwiskami i brakiem kultury, niestety nie daję sobie pluć w twarz i również odpowiadam koxmichciowi. Koxmichciowi puszczają nerwy, prawdopodobnie (nie jestem w stanie tego stwierdzic) żyłka pęka i prawdopodobnie robi się czerwony przed komputerem (tego też niestety nie jestem pewien). Proszę o wyciągnięcie konsekwencji, bo to co robi tam aktualy zarząd to istna kpina.
Dowody (Wymagane!): https://imgur.com/a/Ft7tsMt <------- tu wszystko jest proszę to dogłębnie przeanalizować
Coś od siebie: Czekam na poważne wypowiedzi poważnego lidera frakcji LegendaryManV8 i być może koxmichcia, który zbierze w sobie odwagę by porozmawiać jak prawdziwy mężczyzna bez wyzwisk i zachowa choć trochę kultury, by nie zrobić tego samego co podczas wyjaśnień akcji. Poniżej wysyłam punkty, które zostały tutaj złamane przez Pana koxmichciu.
§1.3 Każdy pracownik powinien kierować się zasadą; 'chronić i służyć' każdemu obywatelowi bez względu na płeć/wiek czy inne formy dyskryminacyjne.
- §1.4 Pracownik będący na służbie musi być opanowany, stanowczy oraz wyrozumiały w stosunku do drugiej osoby.

§3.3 Pracownik frakcji ma obowiązek przestrzegania regulaminu: SAPD, KSF, DM.
- §3.6 Każdy pracownik ma obowiązek zachować kulturę osobistą oraz stosować się w sposób stosowny oraz godny do naśladowania przez innych.
- §4.2 Pracownikom zakazuje się używania wulgaryzmów zarówno na czacie głosowym jak i tekstowym (wyjątki stanowią subtelne wulgaryzmy w trakcie RP, które nie wpłyną negatywnie na odczucia drugiej strony).

• Lubię to 5
  • Haha 5
Opublikowano

Z racji, iż @koxmichciuu postąpił źle, łamiąc przy tym regulamin frakcji oraz serwerowy, zostaje on adekwatnie ukarany przez owy zarząd frakcji.
@_cygunek_ (AlbertoGrande) Również zostaje ukarany przez zarząd frakcji za swoje postępowanie odnośnie sytuacji przebicia opon.
Każdy z nich poniesie konsekwencje wynosząc przy tym wnioski z zaistniałej sytuacji, licząc przy tym na poprawę ich zachowania i ponosząc przy tym naukę, żeby taka sytuacja nigdy już się nie powtórzyła

Komisja Spraw Frakcyjnych po rozmowie wyjaśniającej ponosi decyzję akceptacji skargi.

fasfafas.png?ex=68272139&is=6825cfb9&hm=83f3062eb693e0ae26cafe5ec8a94432ecc97d0a5e72e21cfc742115433e433c&

• Smutny 1
  • igor3k zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...