Skocz do zawartości
Aby w pełni korzystać z forum musisz zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj. Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz ticketa na naszym discordzie.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

[Blokada DM] AxoBlue prośba o zdjęcie kary, ukarany przez F1FKUS.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick na serwerze: AxoBlue
UID: 13954
Typ kary (ZPJ/BAN/MUTE/BLOKADA DM/BAN DC): Blokada DM
Powód kary: Złamanie regulaminu DM
Nick członka administracji nadającego karę: F1FKUS
Nick członka administracji, który został podany w powodzie (jeśli nie dotyczy, wpisz „Brak”): Brak
Data nadania kary: 10.05.2025
Data zakończenia kary: 11.05.2025
Wyjaśnienie: Strzały zostały wystrzelone w tym samym momencie, więc zasada "nabicie to nabicie" nie powinna być stosowana, jeśli dobrze spojrzysz na klipie zabicie nastąpiło w tym samym momencie więc nabicie punkta jest w 100% przypadkowe przez co według mnie kara jest nie słuszna, aczkolwiek skoro taki werdykt musiało coś się stać co zrobiłem źle, lecz skoro taki werdykt coś musiało się stać, lecz jak widać na klipie to zabity został w tym samym momencie co przez pierwszego FP, więc kara jest według mnie do zdjęcia gdyż nikt nie spodziewał się takiego obrotu sytuacji, nie raz było zgłaszane takie coś ale "Przypadkowe się nie liczy".
Coś od siebie: Chciałbym aby kara została zdjęta.
ID Discord (w przypadku apelacji od bana na Discordzie OutMTA):  -

Opublikowano

Ja wybaczam mozna zdjac  ale juz ile razy tak bylo w naszej sytuacji ze my dostalismy BDM za nabicie a to byl przypadek ale ja sie klucic nie chce

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...