Skocz do zawartości
Aby w pełni korzystać z forum musisz zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj. Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz ticketa na naszym discordzie.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

[BAN] htofgs prośba o zdjęcie kary, ukarany przez LegendarnyManV8

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick na serwerze: htofgs
UID: 19553
Typ kary (ZPJ/BAN/MUTE/BLOKADA DM/BAN DC): Ban
Powód kary: Przekręty majątkowe//Wyjaśnij na forum.
Nick członka administracji nadającego karę: LegendarnyManV8
Nick członka administracji, który został podany w powodzie (jeśli nie dotyczy, wpisz „Brak”): Brak
Data nadania kary:   02.05.2025 15:02
Data zakończenia kary: 2025-05-02  
Wyjaśnienie: 30.04 umowiłem sie z graczem olek ze sprzeda mi elegy 4.5 8k id za 650k + jester 4.0, gdy to ustalilismy pojechałem jesterem na tania gielde wystawiłem mu za 2k i przelałem 650k a nastepnie miał mi on wystawic elegy za 2k. Okazało sie wtedy ze nie mogłem kupic tego elegy poniewaz skonczyło mi sie konto premium a mam przekroczony limit pojazdów. Dlatego napisałem do olka zeby dał mi swojego dc i jak ogarne premke to odrazu do niego napisze. I tak sie tez stało (wydaje mi sie ze nastepnego dnia ale nie jestem pewien) olek wystawil mi to elegy za 2k a ja je kupiłem.
Coś od siebie: Wiem ze powiniennem wypisac forum przy takiej wymianie ale z powodu poznej juz pory pomyslałem ze wypisze forum nastepnego dnia, a nastepnego dnia o tym zapomnialem. Takze przepraszam za to i prosze o odbanowanie mnie i olka.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...