Skocz do zawartości
Aby w pełni korzystać z forum musisz zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj. Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz ticketa na naszym discordzie.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

[ZPJ] Gawron2115 prośba o zdjęcie kary, ukarany przez veraslityy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick na serwerze: Gawron2115
UID: 12866
Typ kary (ZPJ/BAN/MUTE/BLOKADA DM/BAN DC): ZPJ  
Powód kary: FailRP podczas pełnienia służby SAFD 
Nick członka administracji nadającego karę: versalityy 
Nick członka administracji, który został podany w powodzie (jeśli nie dotyczy, wpisz „Brak”): [Nick, jeśli dotyczy]  
Data nadania kary: 06.05.2025 
Data zakończenia kary: 07.05.2025
Wyjaśnienie: Wiem że nie powinienem tak postąpić lecz nie wiedziałem co mam zrobić, w regulaminie widnieje że nie można zatrzymywać SAFD. Podczas gdy policjant mnie zatrzymał miałem normalną chęć na odgrywanie akcji RP do czasu gdy dostałem wezwanie. Poinformowałem policjantów że mam wezwanie oraz się tam udałem. Wiem że mogłem postąpić inaczej zamiast odpier*alać taką maniane co odje*ałem, naprawdę nie chciałem by to tak się skończyło. 
Coś od siebie: Versalityy, nie karaj chłopaków za tak mały błąd, każdy w swoim życiu popełnia błędy na których się uczy, a nie każdy błąd jest karany. Jeżeli to coś da to ja odczekam kare lecz nie karaj policjantów biorących w tym udział.
ID Discord (w przypadku apelacji od bana na Discordzie OutMTA): [Podaj swój ID Discord]  

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...