Skocz do zawartości
Aby w pełni korzystać z forum musisz zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj. Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz ticketa na naszym discordzie.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Rekrutacja w szeregi Akademii San Andreas Fire Department/ Kwiecień/Maj 2025

Temat zostanie automatycznie zablokowany o 21:59

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

safd.png.5a52fb21837dd2070ee912fa3b6fdae2.png

Rekrutacja w szeregi San Andreas Fire Department 

Z dniem dzisiejszym tzn. 27.04.2025r. zarząd frakcji ogłasza rozpoczęcie naboru w szeregi akademii San Andreas Fire Dept. 

Na czym polega i czym się specjalizuje SAFD.

Fire Department to zawodowa formacja wyposażona w sprzęt specjalny oraz przeznaczona do neutralizowaniu różnych zagrożeń takich jak, pożary i inne miejscowe zagrożenia( samobójca, wypadek drogowy itp) . 

Czego wymagamy:

- Spędzone 10 godzin na serwerze

- Połączenie konta serwerowego z discordem

- Chęć pracy w grupie i pojawienia się  na szkoleniach

- Przestrzeganie regulaminu SAFD jak i KSF

- Sprawny mikrofon w celu konsultacji z innymi członkami frakcji 

- Ukończony 14 rok życia

- Chęć nauki materiałów szkoleniowych

Swoje podanie należy zamieścić jako odpowiedź w tym temacie wykorzystując poniższy wzór:
Nick w grze:
Imię:
Czy zapoznałeś się z regulaminem frakcji?:
Czy spełniasz powyższe wymagania?:
Ilość przegranych godzin na serwerze(SS):
Czy zapoznałeś się z regulaminem frakcji?:
SS kar spod panelu:
Dlaczego akurat twoja osoba powinna otrzymać szanse w szeregach SAFD:
Coś o sobie:
Ile czasu poświecisz na służbę  dziennie/tygodniowo?:

Rozpoczęcie rekrutacji: 27.04.2025
Zakończenie rekrutacji: 03.04.2025 
Wyniki pojawią się następnego dnia

Powodzenia!

Edytowane przez theposter
  • Lubię to 2
Opublikowano (edytowane)

Imię: Oliwier
Nick z discorda: kuba_rak_76745

Czy zapoznałeś się z regulaminem frakcji?:tak 
Czy spełniasz powyższe wymagania?:tak 
Ilość przegranych godzin na serwerze(SS):
Czy zapoznałeś się z regulaminem frakcji?:tak
SS kar spod panelu:
Dlaczego akurat twoja osoba powinna otrzymać szanse w szeregach SAFD: Powiem tak nie jestem jakimś strażakiem ale znać się znam byłem 2 razy  w tej frakcji z różnymi liderami nowi ludzi nowy lider frakcji chciałbym spróbować od nowa pozdro dla was.
Coś o sobie: mam na imię Oliwier mam 14 lat, pochodzę z województwa Świętokrzyskiego. Moją pasjo jest motoryzacja mam swój mini warsztat w którym się szkole różnych technik. Jestem osobą wyrozumiałą oraz szybko uczącą się więc myślę że szybko bym nauczył się rp. W mta gram od 3 lat polubiłem grać w tą grę a szczególnie na serwerze outmta. Jeżeli dacie mi szanse to na pewno się nie zawiedziecie 😉.
Ile czasu poświecisz na służbę  dziennie/tygodniowo?:tygodniowo mogę tak 10-15h w zależności od tygodnia itd.image.png.b11494727900a6b621ac41c0b97e8d5f.pngimage.png.2c4a04b91263689c55c261f445e8fb4f.png

Edytowane przez kuba_rak_76745
Opublikowano

Nick w grze: xhunterek112 
Imię: Bartek
Nick z discorda: xhunterek112
Czy zapoznałeś się z regulaminem frakcji?: TAK
Czy spełniasz powyższe wymagania?: TAK
Ilość przegranych godzin na serwerze(SS): image.png.935a7216eab199608dd78fafe0b20d83.png
Czy zapoznałeś się z regulaminem frakcji?: TAK
SS kar spod panelu: image.thumb.png.e6094e110373c24be79ee2178fa77a97.png
Dlaczego akurat twoja osoba powinna otrzymać szanse w szeregach SAFD:  Ponieważ mam ochotę wrócić do tej frakcji, według mnie to jest najlepsza frakcja na serwerze, nigdy tam nie ma nudy i byłbym codziennie na frakcji, byłem już w tej frakcji i ogarniam. Sam NavelThor by chciał abym był w tej frakcji bo bezemnie nudzi mu się na duty. Więc mam nadzieję że przyjmiesz moją rekrutację ThePoster.
Coś o sobie: Mam na imię Bartek mam 16 lat i interesuję się strażą pożarną i programowaniem.
Ile czasu poświecisz na służbę  dziennie/tygodniowo?: min. 15h