Skocz do zawartości
Aby w pełni korzystać z forum musisz zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj. Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz ticketa na naszym discordzie.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Skarga na Moderator versalityy 

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Nick z serwera: Nimek
Nick osoby oskarżonej: versalityy 
Powód napisania skargi: Nie przyjmowanie reporta bycie AFK na ADM
Godzina zdarzenia:  | koło 21.10
Data zdarzenia: [Przykład: 01.01.2025]  
Opis sytuacji: Napisałem reporta i był tylko versalityy i był afk i wtedy potrzebowałem pilnej pomocy ADM
Dowody: image.png.d68ceaabd84801d73f1c0b41a945e567.pngimage.png.db748eeeddc213388e0640f7c40b4c5f.pngimage.png.5ad89f82d7b4af78de5bdf2c75efc1f7.pngObraz
Coś od siebie: Licze na ukaranie Moderatora

Edytowane przez .ni1mek_
  • Haha 3
Opublikowano

Witaj,wypowiem sie na temat tej sytuacji, przeprowadzałem egzaminy przyszłym funkcjonariuszą z racji akademi która obecnie trwa w SAPD,przeprowadzając egzamin byłem alt tab i skupiałem sie aby czytać pytania,lecz cały czas byłem przy komputerze,przez czas który spędziłem dzisiaj na załatwianiu spraw frakcyjnych od południa,poszedłem na krótkie zw i zapomniałem zejść z duty administracyjnego i system wprowadził mnie w stan AFK,przepraszam za zaistniałą sytuacje oraz za zaniedbanie w postaci nie przyjęcia reporta.

• Lubię to 2
Opublikowano

Uważam że skarga powinna zostać odrzucona, owy moderator był cały czas przy komputerze, zadawał pytania dla Funkcjonariuszy. Zdarzyło się że poszedł AFK na minute bądź dwie ale nie Afkował specjalnie by nie wykonywać swojej pracy ponieważ gdy pisałem reporta postarał się jak najszybciej go odebrać. Pozdrawiam.

• Haha 2
Opublikowano (edytowane)

Zawsze staram sie wykonywać sumiennie i szybko swoją prace,lecz dzisiaj nie opanowałem jej i zawaliłem sprawe z czego zdaje sobie sprawe...

Edytowane przez _versality_.
  • Lubię to 3
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...