Skocz do zawartości
Aby w pełni korzystać z forum musisz zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj. Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz ticketa na naszym discordzie.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

[ZPJ/BAN/MUTE/BLOKADA DM] <jakob> prośba o zdjęcie kary, ukarany przez <zelekk>

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick na serwerze: jakobek
UID: 14615
Typ kary (ZPJ/BAN/MUTE/BLOKADA DM/BAN DC):  mut
Powód kary:  rozpowszechnianie wizerunku osobistego
Nick członka administracji nadającego karę: @zelekkk
Nick członka administracji, który został podany w powodzie (jeśli nie dotyczy, wpisz „Brak”): Brak
Data nadania kary:  25.04.2025 
Data zakończenia kary:  25.05.2025
Wyjaśnienie: cześć wyrwałem muta za głupote bo podszedłem do zelka i powiedziałem ty szmato wiem że takie zachowanie jest nie dopuszczalne i karygodne za co naprawde jest mi nie zmiernie głupio. Chce cie żelek bardzo przeprosić za ten czyn i mam nadzieje że mi wybaczysz wyciągnąłem z tego wnioski i zrozumiałem że jest to nie fajne zachowanie wiec przepraszam licze na przebaczenie z twojej strony jak i un muta jeszcze raz przepraszam 
Coś od siebie: sorkii
ID Discord (w przypadku apelacji od bana na Discordzie OutMTA): --------

• Co? 2
Opublikowano

Hej z tego jak się do mnie odzywasz nie raz na serwerze nie dziw się że kara jest tak długa.

Mogę już pójść ci na lekką ulgę i skrócić do 2 tygodni jeśli obiecasz ze twoje zachowanie w stosunku jak do Administracji i do graczy się zmieni łączy się to z tym jeśli złamiesz tą obietnice następna kara będzie jeszcze większa.

Akceptujesz umowę?.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...