Skocz do zawartości
Aby w pełni korzystać z forum musisz zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj. Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz ticketa na naszym discordzie.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick z serwera: Gawron2115
Nick osoby oskarżonej: SpiochuGOD
Powód napisania skargi: Bezpodstawne nadawanie blokad serwerowych.
Godzina zdarzenia: Około 21:50-22:00 
Data zdarzenia: 24.04.2025
Opis sytuacji: Członek mojej organizacji otrzymał blokade DM, podczas gdy rozwiązywali sprawe o czym nie wiedziałem, zabiłem 2 przeciwników naszej organizacji po czym podbiegłem i dostałem od Spiocha informacje ( groźbe ) że jeżeli ruszę którego kolwiek z nich lece na perma, blokade dm itp. poczym odjechałem od miejsca zdarzenia, schowałem niektóre przedmioty do sejfu, wyjechałem z bazy organizacji by sprawdzić statystyki na tablicy przed dm i w drodze dostałem blokadę.
Dowody: https://zapodaj.net/plik-qEqCAZWNUU 
Coś od siebie: Nieładne zachowanie + brak powodu do nadania kary + brak bądź strach wypowiedzenia jakiego kolwiek złamania regulaminu przezemnie.

• Dziękuje 1
  • Haha 5
Opublikowano

Kara została nadana słusznie, co do „gróźb” to nie groziłem ci tylko powiedziałem że jak zaczniesz lootować to dostaniesz blokade dm bo rozwiązywaliśmy sprawę a ty po prostu ich rozstrzelałeś i zamiast normalnie przeprosić zaczołeś ich wyzywać i się wywyższać, chodź mogłeś nawet nie podchodzić a jak już podeszłaś to chociaż przeprosić za utrudnianie i odejść. Nie byłeś w żadnym stopniu miły i nie słuchałeś się prostych poleceń takich jak „odejdź” zagłuszałeś wszystkich, wręcz krzyczałeś przez mikrofon, więc nie groziłem tylko powiedziałem że jak się nie zastosujesz to dostaniesz blokadę a ty dalej swoje nawet nie dałeś dojść do słowa. Następnym razem proszę to wysłuchania oraz opanowanie emocji. 

• Lubię to 1
Opublikowano

Nie została mi powiedziana żadna informacja na temat odejścia z miejsca, stoicie na dom o czym nie wiedziałem że rozwiazujecie sprawę gdzie 2 min temu strzelałem się z nimi na strefie. Mimo to pominmy fakt owego zabicia, nie ma nigdzie napisane w regulaminie że nie mogę ich zabić, mają poprostu szczęście że ich nie zabiłem oraz jak to ty powiedziałeś " wywyższam". Jestem od owych graczy lepszy w grę komputerową i ich to boli i gadają że dalej używam cheatow bo jak to oni określili out nie umie nad tym zapanować. Jeżeli było by przekazane to bym opuścił miejsce, zabiłem ich, nie lootowalem tak jak powiedziałeś i nie było to blokada dm jak ty napisałeś tylko groźba że dostanę perma za zabicie 2 osób na dmie. Poza tym powód skargi to bezpodstawne karanie a nie strzelanie do 2 osób na dmie. Chciałbym otrzymać powód złamania regulaminu, jaki kolwiek dowód który na mnie wpłynal i tyle w temacie.

Opublikowano

A co do owej kary to nic nie było zlamanego, nie ma zakazu zabijania na dmie, nie miałem informacji że sprawa jakaś się tam toczyła także kara jest niesłuszna. Zabiłem ich jak powiedziałeś nie lootuj ich to ich nie lootowalem

Opublikowano (edytowane)

Okej, Gawron gdy twój ziomek Ondzio latał bez amunicji w EQ. Został napisany na niego report zgłoszenie zostało przyjęte przez Moderatora SpiochuGOD, Gdy Spiochu się tepnał do nas gadaliśmy z nim a on tłumaczył Ondziowi  że bieganie bez amo w EQ jest niedozwolone, Było dokładnie słychać że gadasz z nim na VC ponieważ jak klikał to był twój głos. Wywaliłeś w nas 2 strzały które nas zabiły Mnie oraz .MVJ Podszedłeś do nas po czym Spiochu gadał do ciebie abyś nas nie ruszał ponieważ zabiłeś nas wtedy gdy została wyjaśniana sprawa ty zacząłeś każdego przekrzykiwać oraz wyzywać, Padło słowa w stronę Moderatora że Go też byś mógł zabić ale już go zostawisz gdy wstaliśmy po BW zobaczyłem swój ekwipunek ze wszystkich rzeczy które miałem zrobił on się pusty. Napisałem do Spiocha aby zobaczył logi ponieważ byłem pewny że to ty zabrałeś przedmioty. Po ok. 2 minutach Otrzymałeś Blokadę DM. Ponieważ to Ty zabrałeś przedmioty. 

PS: W tej skardze napisałeś coś takiego " powiedziałeś nie lootuj ich to ich nie lootowalem "  A więc wydaje mi się że oszukałeś w tej chwili Administratorów którzy rozpatrują tą skargę. 

Edytowane przez xri_vri
  • Dziękuje 1
Opublikowano (edytowane)

Przesiadywałem w swoim domku, który ma interior pewnie w okolicy DMA, z dma nie korzystam dla celów organizacyjnych tylko by zajechać na baze po samochód ponieważ został on tam wczoraj. Strefy nie przejmowałem ja, musisz miec twarde dowody z nickiem kogoś kto to przejmował, jeżeli mi to udowodnisz wyrzucę owego członka z organizacji.

Edytowane przez vaxylkox_
Opublikowano
53 minuty temu, xri_vri napisał:

Okej, Gawron gdy twój ziomek Ondzio latał bez amunicji w EQ. Został napisany na niego report zgłoszenie zostało przyjęte przez Moderatora SpiochuGOD, Gdy Spiochu się tepnał do nas gadaliśmy z nim a on tłumaczył Ondziowi  że bieganie bez amo w EQ jest niedozwolone, Było dokładnie słychać że gadasz z nim na VC ponieważ jak klikał to był twój głos. Wywaliłeś w nas 2 strzały które nas zabiły Mnie oraz .MVJ Podszedłeś do nas po czym Spiochu gadał do ciebie abyś nas nie ruszał ponieważ zabiłeś nas wtedy gdy została wyjaśniana sprawa ty zacząłeś każdego przekrzykiwać oraz wyzywać, Padło słowa w stronę Moderatora że Go też byś mógł zabić ale już go zostawisz gdy wstaliśmy po BW zobaczyłem swój ekwipunek ze wszystkich rzeczy które miałem zrobił on się pusty. Napisałem do Spiocha aby zobaczył logi ponieważ byłem pewny że to ty zabrałeś przedmioty. Po ok. 2 minutach Otrzymałeś Blokadę DM. Ponieważ to Ty zabrałeś przedmioty. 

PS: W tej skardze napisałeś coś takiego " powiedziałeś nie lootuj ich to ich nie lootowalem "  A więc wydaje mi się że oszukałeś w tej chwili Administratorów którzy rozpatrują tą skargę. 

Lootowałem cie do momentu gdy nie napisaliście reporta i wyjaśnialiście sprawy a z tego co wiem mam prawo cię zlootować jak cię zabije, w owym momencie oszukujesz wszystkich administratorów jak to wyglądało, wkopałeś właśnie Spiocha że bez podstawnie nadał mi blokadę ponieważ żadnej linijki w owej godzinie nie było że zlootowałem cię. Powiedziałem wtedy dla śpiocha gdy leżałeś na bw że powinienem was zlootować bo mnie ta sprawa nie dotyczy a wy stoicie na dm. Po czym powiedział on do mnie że jak was ruszę to dostane perma za zabicie 2 osób na dm co jest dla mnie śmieszne że Moderator nie zna własnego regulaminu i nie nadaje się na owe stanowisko posiadania opiekuna organizacji przestępczych. Napisałem do administracji o logi w owej godzinie a więc wyjdzie szydło z worka, do tego momentu Spiochu może się wypowie, przemyśli co zrobi i odkręci sytuacje bez problemowo. Jeżeli będzie chciał się normalnie, bezproblemowo wyjaśnić co zrobił, przemyśli swoje zachowanie to wie gdzie się odzywać, zapraszam w takiej sytuacji na priv discord. Aktualnie nie mam czasu by wypowiadać się na temat ciebie zexsti bo płaczesz jak zwykle i walisz administracje za przeproszeniem w chuja. Po otrzymaniu logów wyśle je tutaj oraz do wyższej administracji i wszystko się wyjaśni że nie miało miejsce lootowanie cię podczas wyjaśniania owej sytuacji. Ziomek może odwalił kaszane, każdemu się zdarza ale ja cię zostawiłem gdzie masz szczęście ponieważ powinienem cię zlootować. Gadałem z Ondziem na VC lecz nie było mi nic wiadome na temat wyjaśniania owej sytuacji dlatego zabiłem was po czym podbiegłem ale nawet nie użyłem interakcji, żebym miał clipa z owej sytuacji dawno bym go tu wstawił by nie utrudniać pracy administracji która będzie to rozpatrywała lecz nikt się nie spodziewał że tak postąpi Moderator SpiochuGOD który powinien być zapoznany z własnym regulaminem który dotyczy pracy jako osoba która zajmuje się właśnie takimi sprawami. Aktualnie skończyłem gadkę z tobą zxesti, i nie wypowiadaj się na temat który cię nie dotyczy bo powinieneś i ty otrzymać kare gdy to się rozwiąże za wprowadzanie administracji w błąd.