Skocz do zawartości
Aby w pełni korzystać z forum musisz zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj. Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz ticketa na naszym discordzie.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

[BAN] Blatpek Panwanilka, Prośba o zdjęcie kary, ukarany przez Armix

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick na serwerze: Blatpek, PanWanilka
UID: 22701, 13485
Typ kary : BAN
Powód kary: Działanie na szkodę serwera. BMA.
Nick członka administracji nadającego karę: @Armix
Nick członka administracji, który został podany w powodzie: Brak
Data nadania kary: 02.11.2024
Data zakończenia kary: Nigdy.
Wyjaśnienie: Witam ponownie po miesiącu od ostatniej, którą pisałem 15 marca 2025 roku. Tak jak pisałem wcześniej, wszystko zaczęło się od napisania podania do innej frakcji na innym serwerze będąc w tym samym czasie we frakcji Emergency Road Services na OutMTA. Próbowałem sobie założyć jakiś śmieszny serwer, który i tak by nie wypalił, gdzie był discord KSF, po części skopiowany, ówczesny przewodniczący KSF to @legendarymanv8. Po tej sytuacji otrzymałem BL BMA Komisji Spraw frakcyjnych. Bardzo zależało mi na grze we frakcji, przez co podjąłem się bardzo głupiej decyzji, czyli założenia konta na innym serialu, przez co dołączyłem do S.A Police Department. Po odejściu i ponownym powrocie na tym samym koncie, które było z podstępu zacząłem odwalać, ponieważ mój kolega zostal wydalony. Zostałem wtedy zbanowany. Dodatkowo skopiowałem za pomocą strony internetowej discorda OutMTA, patrzyłem sobie role i tak dalej, jednakże automatycznie szablon został udostępniony bez mojej ingerencji (w sumie to mojej, ale to automatycznie dało po skopiowaniu). 
Coś od siebie: Bardzo żałuję tego co zrobiłem, minęło już prawie pół roku, z czego dwa miesiące od poprzedniej apelacji. Bardzo zależy mi na odbanowaniu, zgodzę się na każde warunki, mógłbym mieć nawet wyzerowane konto, czy nawet zaczynać na nowym. 

Błagam, zdejmij mi karę, to moja trzecia apelacja, ale minęło 9 miesięcy. Zależy mi na grze na tym serwerze, zgodzę się na wszelkie warunki, nie zrobię juz nic głupiego.

ID Discord: Nie ma tutaj potrzeby.

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)

Moje zdanie od poprzedniej apelacji się nie zmieniło. Zrozum, że kara jest BMA (Bez możliwości apelacji) - rozumiem, że minęło sporo czasu, ale weź pod uwagę co ty w ogóle zrobiłeś.. Ja nie mam zamiaru dawać kolejnej szansy takiej osobie. Jeszcze bym zrozumiał, gdyby ta akcja z nowym serialem i kontem była jeden raz, ale to było kilka razy, jeszcze byłeś we frakcji mając świadomość tego co zrobiłeś.

Edytowane przez Armix
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...