Skocz do zawartości
Aby w pełni korzystać z forum musisz zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj. Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz ticketa na naszym discordzie.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Nick:Xerox
UID:14963
Nick z Discorda:P4CE^sigma
Powód Kary: bycie tutaj i na innym serwerze w frakcji
Data otrzymania kary:nie pamiętam
Dlaczego mamy ją zdjąć?:ponieważ poprawiłem się i wiem że tego nie zrobie więcej
Opis sytuacji:Siema, chciałem przeprosić za to że byłem w frakcji na innym serwerze. Wiem że to było głupie i nie powinienem tak robić, ale nie ogarniałem do końca że to jest aż taki problem. Tam tylko chwilę byłem, bo kumpel mnie zaprosił i serio nie wiedziałem że przez to mogę wylecieć na bl. Na waszym serwerze mi się serio mega podoba, mam tam znajomych i ogólnie super klimat. Nie chciałem nikogo obrazić ani zrobić czegoś złego, po prostu nie pomyślałem. Obiecuję że więcej to się nie powtórzy i jak zdejmiecie mi blackliste to będę się trzymał zasad i grał tylko u was. Proszę o drugą szansę, serio zależy mi żeby wrócić i grać dalej z ekipą. Dzięki za przeczytanie, pozdro 💗
Coś od siebie:nie jestem może jakiś super ogarnięty, ale się uczę i staram się ogarniać coraz lepiej. Każdy popełnia błędy, ale ważne żeby z nich wyciągać wnioski – ja swój już wyciągnąłem. Mam nadzieję że pokażę wam, że warto było mi zaufać jeszcze raz. Dzięki za szansę, jeśli ją dostanę ❤️

Edytowane przez P4CE
  • Dodaj nową pozycję...