Skocz do zawartości
Aby w pełni korzystać z forum musisz zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj. Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz ticketa na naszym discordzie.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick z serwera: Friedrich
Nick osoby oskarżonej: Armix
Powód napisania skargi: Bezsensu mut na 30 dni
Godzina zdarzenia: Nie pamiętam możecie na dc zobaczyć
Data zdarzenia: Nie wiem
Opis sytuacji: Napisałem do fifkusia na chacie premium za co dostałem kicka i coś tam 4fun pisałem nic złego nagle przyszedł wielki Armix i opowiadał swoje mądrości to napisałem do niego "Spięta dupa" i dostałem muta 30dni na dc outa xd
Dowody: 
Coś od siebie: Typowy poczuty administrator poza tym kara bez sensu moim zdaniemimage.thumb.png.9a1d555b9651251b36b3881d5b5a34d5.png

• Lubię to 2
  • Haha 7
Opublikowano (edytowane)

@_fletcherr

Witam, jako iż zostałem oskarżony to się wypowiem.

Uważam, że nie było to bardzo obraźliwe określenie, ale nie powinieneś takich słów kierować do członka administracji.

Dodatkowo też totalnie nie rozumiem robienia dla zabawy problemu o karę na czacie premium. Złamałeś regulamin frakcji, bo nie powinieneś wtedy brać tej walizki, to tak jakbyś wziął udział w jakimś evencie więc nie wypadało ci robić takich rzeczy na służbie, dlatego dostałeś kicka, a więc tak naprawdę sam się prosiłeś o kolejną karę, bo robiłeś problem i można było wywnioskować z tego to, że według ciebie możesz robić wszystko, co ci się podoba na służbie, ale tak nie jest, ponieważ twoim obowiązkiem jest przestrzeganie regulaminu frakcji i KSF. Szkoda też, że się obudziłeś z tym dopiero po prawie 2 tygodniach od całego wydarzenia, bo jakbyś chciał to od razu moglibyśmy to sobie wyjaśnić, sprostować, a Ty czekałeś nie wiem na co.

Podsumowując - według mnie kara jest słuszna, mimo tego, że nie było to jakoś bardzo obraźliwe określenie to nie zmienia to faktu, że nie powinieneś kierować takich słów w stronę Administracji.

Pozdrawiam!

Edytowane przez Armix
  • Lubię to 3
  • Haha 3
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...