Skocz do zawartości
Aby w pełni korzystać z forum musisz zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj. Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz ticketa na naszym discordzie.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Skarga na Starszego Moderatora LegendaryManv8

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick z serwera: omarinio 

Nick osoby oskarżonej: LegendaryManv8 

Powód napisania skargi: Wynoszenie informacji z adm 

Godzina zdarzenia: 23:30

Data zdarzenia: 16.04.2025

Opis sytuacji: wieczorem patrzylem DC out I patrze a tam jakis typek wyslal SS gdxie bylo wiadac jak legendary mial ekran udostepniany I cos tam sie wyswietlalo podejrzrwam ze cos zwiaze z administracja bo pisalo Informacje o graczu

Dowody: https://imgur.com/a/1oJh7BC

Coś od siebie: prosze o ukaranie legendarnego bo nie wiadomo co sie dzoeje I czy on wiecej info nie wynosi do sapd I czy Dane graczy sa gdzies udostepniane

• Lubię to 1
  • Haha 2
Opublikowano

Witam, odnosząc się do skargi, zgadza się miałem włączone udostępnianie ekranu ponieważ jakiś czas wcześniej rozmawiałem z kimś przy czym pokazywałem mu coś związane z MTA.
Po skończeniu rozmowy osoba wyszła a ja niestety zapomniałem zupełnie o tym że posiadam załączone udostępnianie ekranu przy czym zacząłem wypełniać swoje obowiązki administracyjne.
Moje działanie nie miało na celu w żadnym stopniu udostępnianie informacji o jakimś graczu, oraz mogę zapewnić że informacje związane z graczami w żadnym przypadku nie są udostępniane przeze mnie.
Sytuacja ta wynikła niestety z mojego nie dopatrzenia o udostępnianiu ekranu.
Za to nie dopatrzenie przepraszam oraz przyjmę każdą karę na klatę jaką zadecydują guardiani.

• Lubię to 1
  • Haha 1
Opublikowano
13 minut temu, legendarymanv8 napisał:

Witam, odnosząc się do skargi, zgadza się miałem włączone udostępnianie ekranu ponieważ jakiś czas wcześniej rozmawiałem z kimś przy czym pokazywałem mu coś związane z MTA.
Po skończeniu rozmowy osoba wyszła a ja niestety zapomniałem zupełnie o tym że posiadam załączone udostępnianie ekranu przy czym zacząłem wypełniać swoje obowiązki administracyjne.
Moje działanie nie miało na celu w żadnym stopniu udostępnianie informacji o jakimś graczu, oraz mogę zapewnić że informacje związane z graczami w żadnym przypadku nie są udostępniane przeze mnie.
Sytuacja ta wynikła niestety z mojego nie dopatrzenia o udostępnianiu ekranu.
Za to nie dopatrzenie przepraszam oraz przyjmę każdą karę na klatę jaką zadecydują guardiani.

A skąd mamy pewność jako gracze że naprawdę nie wynosisz takich informacji typu imię nazwisko w email często jest albo inna sprawa hasła do kont czy coś takiego a potem problem że są włamy na konta i zabierają auta strach grać tu trochę już 

• Lubię to 1
Opublikowano
Teraz, .omariniooo napisał:

A skąd mamy pewność jako gracze że naprawdę nie wynosisz takich informacji typu imię nazwisko w email często jest albo inna sprawa hasła do kont czy coś takiego a potem problem że są włamy na konta i zabierają auta strach grać tu trochę już 

Oczywiście rozumiem że tej pewności jako gracz możesz nie mieć i jedynie możesz zaufać mi na słowo, natomiast no jednak bardzo dużo czasu tutaj spędziłem i jako gracz tak i jako członek administracji, a wiedz że jeżeli wynosiłbym informacje związane z graczami to w administracji bym z pewnością nie był.
A dla uspokojenia informacji do waszych Imion, Nazwisk a także haseł do kont nie mam ponieważ są to już bardzo ważne dane i są one zatajone.

Opublikowano
3 minuty temu, legendarymanv8 napisał:

Oczywiście rozumiem że tej pewności jako gracz możesz nie mieć i jedynie możesz zaufać mi na słowo, natomiast no jednak bardzo dużo czasu tutaj spędziłem i jako gracz tak i jako członek administracji, a wiedz że jeżeli wynosiłbym informacje związane z graczami to w administracji bym z pewnością nie był.
A dla uspokojenia informacji do waszych Imion, Nazwisk a także haseł do kont nie mam ponieważ są to już bardzo ważne dane i są one zatajone.

Jako członek administracji mogłeś wynieść informacje e-maile itp i mogło nie być na to dowodów a teraz jednak coś jest na zdjęciu wyżej i nie wiadomo czy komuś to pokazywałes czy nie i na słowo też ciężko uwierzyć każdy ma coś za uszami 

Opublikowano (edytowane)
7 minut temu, .omariniooo napisał:

Jako członek administracji mogłeś wynieść informacje e-maile itp i mogło nie być na to dowodów a teraz jednak coś jest na zdjęciu wyżej i nie wiadomo czy komuś to pokazywałes czy nie i na słowo też ciężko uwierzyć każdy ma coś za uszami 

A jak wiemy to nie jest twoja już taka pierwsza akcja kiedyś 2 kary za wynoszenie minusa dostałeś i degrada chyba jeśli się nie mylę 

Edytowane przez .omariniooo
Opublikowano (edytowane)

Starszy Moderator @legendarymanv8 rzeczywiście popełnił błąd, jednak co ważne – sam się do niego przyznał , informując mnie o tym w wiadomości prywatnej i co najważniejsze wyciągnął z tego wnioski.
Nie były to na szczęście wrażliwe dane typu e-mail. 
Każdemu może się zdarzyć pomyłka – jesteśmy tylko ludźmi.

Edytowane przez marianek1
  • Lubię to 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...