Skocz do zawartości
Aby w pełni korzystać z forum musisz zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj. Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz ticketa na naszym discordzie.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick: xri_vri ( teraz zexsti ) 
UID: 20638
Nick z Discorda:  zexsti
Powód Kary:  Skopiowanie Discorda SAPD na inny serwer, bycie w administracji na innym serwerze.//21.09.2024
Data otrzymania kary: 21.09.2024
Dlaczego mamy ją zdjąć?: Dlatego ponieważ, Chciałbym zacząć od nowa oraz nie psuć rozgrywki graczom serwera z wiekiem czasu zdałem sobie sprawę co tak naprawdę zrobiłem.
Opis sytuacji: Gdy doszło do tej sytuacji naprawdę był wieczór nie panowałem nad swoimi emocjami wiem że było to nie na miejscu i zniszczyło to rozgrywkę graczom, Chciałbym otrzymać szansę której bym nie zmarnował zależy mi na tym aby Black Lista została usunięta. Przyznaję się do przebywania w administracji na innym serwerze. Co do Skopiowania discorda przebywałem na kanale głosowym z członkiem frakcji który wszystko kopiował od materiałów do samego discorda OutMTA , SATC , SAPD ,ERS. Naprawdę Przepraszam Nie Chciałem Tak Postąpić. Żałuję za to co zrobiłem Przepraszam was.

Coś od siebie: Przepraszam z całego serca Komisję Spraw Frakcyjnych Każdego gracza oraz Administrację. Za mój wyczyn który popełniłem. Życzę miłej rozgrywki na serwerze Przepraszam.

• Lubię to 2
  • Haha 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...