Skocz do zawartości
Aby w pełni korzystać z forum musisz zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj. Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz ticketa na naszym discordzie.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Apelacja od czarnej listy - Borsukkk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

- Nick: Borsukkk
- UID: 16540

- Powód otrzymania czarnej listy: Nie ma napisane, ale domyślam się że obraza zarządu serwera/opiekuna przestępczych.
- Data otrzymania czarnej listy: Około pół roku temu.
- Wyjaśnienie (min. 6 rozbudowanych zdań): Blackliste otrzymałem, po tym jak miałem gorszy okres i napisałem "prawdę" o błedach panujących na serwerze jak i jego niedociągnięciach. W tamtym okresie na serwerze było bardzoooo dużo błędów dotyczących strefy dm, więc napisałem poprostu to co myśle (oczywiście nie sprawia to że nie ponosze konsekwencji swoich działań). Oczywiście moje zachowanie nie było odpowiednie, rozumiem to. Nie widze sensu nic więcej wyjaśniać, prosta sprawa napisałem złe słowa o serwerze i ucierpiałem za to (nie mówie że to wina serwera, no bo to moja wina że nie przemyślałem tego i jak skończony głupek napisałem w taki sposób). 

- Coś od siebie (min. 2 rozbudowane zdania): Mam nadzieje że moja apelacja zostanie przyjęta, rozumiem swój błąd i napewno nie popełnie go ponownie. Bardzo zależy mi na tym serwerze oraz frakcji SAPD a żeby dołączyć potrzebuje "zmyć" się z mojej czarnej przeszłości. 

Edytowane przez hory_zont
Źle napisałem podanie o zdjęcie czarnej listy, poprawiałem.
  • Armix zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...