Skocz do zawartości
Aby w pełni korzystać z forum musisz zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj. Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz ticketa na naszym discordzie.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Nick oskarżającego: luki77
Nick oskarżonego : Flexu77   
Powód skargi: Nie oddanie pieniędzy za auto 3.2kk
Data i godzina zdarzenia: Auto sprzedane było 16.03.2025 20.36   
Opis całej sytuacji: Sprzedałem auto sultan 3.6 id 4990 graczowi flexu77 jako że nie miał pieniędzy na ten moment , sprzedałem mu początkowo za 300k i się dogadałem z nim że ma od dnia : 16.03.2025 trzy tygodnie na spłatę czy do dnia 06.04.2025 do spłaty 3.2kk

Pisałem w piątek że w niedzielę mija termin oczywiście nie odpisał mi i termin minął więc stąd ta skarga bo gracz się nie odzywa 

Na ss jest inny nick z serwa bo gracz zmienił nick jego wcześniejszy nick : AvialloMir teraz ten gracz posiada nick Flexu77 i uid 12387

Marianek w razie czego ma cały zarys tej sytuacji bo pisałem wtedy do niego gdzie mam zgłosić sprzedać więc on wie o co chodzi . 
Coś od siebie: Mam nadzieje ze odzyskam te 3.2kk albo przynajmniej to auto jakoś że i tak już długo czekam bo 3tygonie a gracz poniesie konsekwencje za swoje zachowanie. 
Dowód: Jest na dole ss z wiadomością że się zgadza na te transakcje.
Dowód poinformowania oskarżonego (Screen):  

Zrzut_ekranu_524.png

Zrzut_ekranu_531.png

Edytowane przez lukiii77_pl
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...