Skocz do zawartości
Aby w pełni korzystać z forum musisz zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj. Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz ticketa na naszym discordzie.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

[ZPJ] AlbertoGrande prośba o zdjęcie kary, ukarany przez F1FKUS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick na serwerze: AlbertoGrande
UID: 547 
Typ kary (ZPJ/BAN/MUTE/BLOKADA DM/BAN DC): ZPJ
Powód kary: Skoki na duty
Nick członka administracji nadającego karę: F1FKUS
Nick członka administracji, który został podany w powodzie (jeśli nie dotyczy, wpisz „Brak”): Brak
Data nadania kary: 05.04.2025
Data zakończenia kary: 04.06.2025, 10:13
Wyjaśnienie: No przyznam się z wejścia, chciałem sobie skrócić drogę w co prawda głupi sposób poprzez skok z lotniska na mecha no ale bez przesady to nie był nie wiadomo jaki duży skok i nie wiadomo z jaką prędkością. Był to mój jedyny skok wtedy co też powinno być MOIM zdaniem warnem a nie od razu ZPJ lecz to moje zdanie tylko. Rozumiem, jakbym podczas jakiejś akcji zrobił coś takiego mając RP no ale musiałem się udać pilnie na HQ. Tak wiem, że nie przystoi z racji takiej, że jestem we frakcji ale no też nie przesadzajmy, każdy w życiu może popełnić taki błąd, który nawet nie był szkodliwy dla nikogo ani nikt tego nie widział (chyba, że się mylę). Rozumiem karać tak skoki, które wysyłają na drugi koniec miasta lub 100m w górę ale nie na 10 metrów. 
Coś od siebie: Moim zdaniem reakcja na to troszkę przesadzona i zostałem trochę wzięty jako naczelnego odwalacza. Pozdrawiam serdecznie.
ID Discord (w przypadku apelacji od bana na Discordzie OutMTA): -

• Haha 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...