Skocz do zawartości
Aby w pełni korzystać z forum musisz zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj. Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz ticketa na naszym discordzie.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Prośba o zdjęcie kary, ukarany przez @Armix

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick na serwerze: Reevix
UID z serwera: 14238
Typ kary: BAN 
Powód kary: Odwalanie na duty, Działanie na szkodę serwera i frakcji
Nick członka administracji nadającego karę: @Armix
Nick członka administracji, który został podany w powodzie: Brak
Data nadania kary: 28.03.2025 (21:53)
Data zakończenia kary: 22.12.2027

Wyjaśnienie: Działałem pod emocjami przez zbanowanie Lidera Frakcji _Chichy_ podczas tego co robiłem nie wziąłem pod uwagę grożących mi konsekwencji i wszystkich innych czynników. Nie chciałem równie działać na szkodę serwera oraz frakcji wszystko co robiłem było robione przeze mnie lekkomyślnie i świadomie. Przepraszam. 

Coś od siebie: Chciałem przeprosić za to co zrobiłem i pograć jeszcze trochę na serwerze ze swoimi znajomi.

Opublikowano

@reevix_ Witam, jako iż twoje zachowanie na serwerze w ostatnim czasie nie było bardzo karygodne oprócz tej sytuacji to karę zdejmę, lecz na przyszłość proszę, abyś w tego typu sytuacjach, jeśli takie miałyby miejsce zachował się mądrzej i przede wszystkim dojrzalej niż poprzedni Lider SAFD, nawet Ci, którzy są nad Tobą nie zawsze mają rację a szczególnie gdy namawiają do złych czynów bo każdy dobrze wie, że z własnej woli raczej nie wbiliście wszyscy w tym samym momencie a więc proszę abyś o tym pamiętał bo nie warto jest zniżać się do takiego poziomu, mam nadzieję, że z owej sytuacji wyciągnąłeś wnioski i że to się nigdy więcej nie powtórzy.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...