Skocz do zawartości
Aby w pełni korzystać z forum musisz zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj. Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz ticketa na naszym discordzie.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

[BAN] BossLS prośba o zdjęcie kary, ukarany przez Armix

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick na serwerze: BossLS
UID
: 5166
Typ kary
: BAN
Powód kary: Działanie na szkodę serwera i frakcji Nick członka administracji nadającego karę: Armix
Nick członka administracji
, który został podany w powodzie: Brak
Data nadania kary
: 2025-03-28 21-53-20
Data zakończenia kary
: 2027-12-22 21:53:20
Wyjaśnienie
: Witam przepraszam za to co zrobiłem dnia 28.03.2025 Byłem pod wpływem dużych emocji z powodu wywalenia Cichego ,Przepraszam za to co odwaliłem na frakcji obiecuje że już nigdy nie popełnię tego samego błędu, jeszcze raz przepraszam
Coś od siebie
: Przepraszam bardzo chciał bym wrócić na serwer bo mi się fajnie grało na OUTMTA
ID Discord
(w przypadku apelacji od bana na Discordzie OutMTA): 4342

• Lubię to 1
Opublikowano

@BossLS Witam, jako iż posiadasz bardzo mało kar i twoje zachowanie na serwerze w ostatnim czasie nie było bardzo karygodne oprócz tej sytuacji to karę zdejmę, lecz na przyszłość proszę, abyś w tego typu sytuacjach, jeśli takie miałyby miejsce zachował się mądrzej i przede wszystkim dojrzalej niż poprzedni Lider SAFD, nawet Ci, którzy są nad Tobą nie zawsze mają rację a szczególnie gdy namawiają do złych czynów bo każdy dobrze wie, że z własnej woli raczej nie wbiliście wszyscy w tym samym momencie a więc proszę abyś o tym pamiętał bo nie warto jest zniżać się do takiego poziomu, mam nadzieję, że z owej sytuacji wyciągnąłeś wnioski i że to się nigdy więcej nie powtórzy.

• Dziękuje 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...