Skocz do zawartości
Aby w pełni korzystać z forum musisz zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj. Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz ticketa na naszym discordzie.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Nick z serwera: Tuchol
Nick osoby oskarżonej: Mazurrr
Powód napisania skargi: Przyjmowanie na siebie reporta gdy byli inni administratorzy na duty
Godzina zdarzenia: 19:18
Data zdarzenia: 29.03.2025
Opis sytuacji: Jechałem na służbie SAPD, cały czas administrator Mazurrr prowokował nas by rozpocząć za nim pościg po dłuższej chwili już zaczeło mnie to irytować więc napisałem na niego reporta z powodem że prowokuje, po czym przyjął go administrator Mazurrr. 
Dowody: Na dole
Coś od siebie: Mam nadzieje że administrator mazur zostanie ukarany

Zrzut ekranu 2025-03-29 191929.png

Edytowane przez t4yfa8357
  • Haha 3
  • Co? 1
Opublikowano
1 minutę temu, mazurrr_777 napisał:

@t4yfa8357Wiesz co jakob za mną zrobił pościg, ja podjechałem aby go kontynuować wyprzedziłem cię 2-3 razy nie chciałeś więc odjechałem, po czym napisałeś na mnie reporta więc go przyjąłem.

nie zmienia to faktu tego że był to na ciebie report który świadczył o tym by ktoś (a nie ty) go spojrzał wiec no

• Haha 1
Opublikowano

Każdy członek administracji ma obowiązek przyjęcia reporta, który jest na niego. Jeżeli występują okoliczności, w których uważasz, że naruszył on regulamin to od tego właśnie jest ten dział.
@t4yfa8357jeżeli posiadasz dowody na liczne prowokacje to proszę je zamieścić.

Opublikowano
11 godzin temu, szopenisko napisał:

Każdy członek administracji ma obowiązek przyjęcia reporta, który jest na niego. Jeżeli występują okoliczności, w których uważasz, że naruszył on regulamin to od tego właśnie jest ten dział.

niestety nie posiadam na to dowodów 

Opublikowano
11 godzin temu, szopenisko napisał:

wsm przyznał sie wyżej że prowokował

Opublikowano

W takim razie jak gracz tudzież administrator chcący rozpocząć pościg ma to zrobić, aby w Twoim mniemaniu nie było to prowokacją?
Czyny, do których przyznał się Mazurrr, były zgodne z regulaminem.
Brak wystarczających dowodów.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...