Skocz do zawartości
Aby w pełni korzystać z forum musisz zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj. Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz ticketa na naszym discordzie.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

[BAN] AdamMosk prośba o zdjęcie kary, ukarany przez k0sciol // SPRAWDZIĆ 01.05

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Nick na serwerze: AdamMosk
UID: 6376
Typ kary (ZPJ/BAN/MUTE/BLOKADA DM/BAN DC): BAN
Powód kary: Omijanie systemu anty-afk.
Nick członka administracji nadającego karę: k0sciol
Data nadania kary: 2025-03-24 12:50:04
Data zakończenia kary 2028-03-24 12:50:04
Wyjaśnienie: No co Tak jak już pisałem wcześniej mam taki skrypt poczytałem trochę pogadałem no i wiem co nie co ale mniejsza no używałem od min 10 do 20 razy tego by nabijać godziny  
Coś od siebie: 

Edytowane przez szopenisko
  • Haha 5
Opublikowano (edytowane)

Jedyną opcją na odbanowanie jest:

- Spłacenie 25kk (Pieniądze za czas na AFK). Czas na spłatę 30 dni.

- Możesz również oddać swoje pojazdy jeżeli nie uda Ci się uzbierać takiej kwoty. (Pojazdy zostaną wycenione przez Guardianów)

Jeżeli się zgadasz na taki warunek, odpisz "Tak" w apelacji, wtedy zostaniesz odbanowany.

Edytowane przez k0sciol
  • Lubię to 1
Opublikowano

W takim razie masz czas do 1 maja na zwrot pieniędzy, przelewasz je za pomocą komendy /uidprzelej 6975
Jeżeli zdecydujesz się oddać pojazdy o podobnej wartości, zgłoś się do Guardiana @marianek1
Jeśli nie uregulujesz należności, zostaniesz ponownie zbanowany.

• szopenisko zmienił(a) tytuł na [BAN] AdamMosk prośba o zdjęcie kary, ukarany przez k0sciol // SPRAWDZIĆ 01.05
  • szopenisko odblokował(a) ten temat