Skocz do zawartości
Aby w pełni korzystać z forum musisz zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj. Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz ticketa na naszym discordzie.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

[BAN] <XmancioX> prośba o zdjęcie kary, ukarany przez <Niewiadomo>

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick na serwerze: XmancioX
 UID: 
18553
Typ kary: [chyba] PermBAN
Powód kary: Rozdawanie majątku
Nick członka administracji nadającego karę: [nie wiem ] Nick członka administracji podany w powodzie: nie wiem

Data nadania kary: [około 7 miesiący temu]
Data zakończenia kary: (ban permanentny)
ID Discord: mój nick manciowatyy

Wyjaśnienie:

Na wstępie chciałbym przeprosić administrację serwera za moje zachowanie, które doprowadziło do nadania mi kary. Nie wiedziałem, że rozdawanie majątku na serwerze jest naruszeniem zasad i może skutkować banem. Moim zamiarem było jedynie sprawienie radości koledze, który cieszył się z otrzymanego ode mnie auta. Nie chciałem złamać regulaminu ani w żaden sposób zaszkodzić ekonomii serwera.

Sytuacja miała miejsce, gdy z powodu szkoły oraz spraw rodzinnych nie mogłem aktywnie uczestniczyć w rozgrywce na serwerze. Wtedy uznałem, że oddam część mojego majątku, ponieważ nie planowałem w najbliższym czasie grać. Teraz, z perspektywy czasu, rozumiem, że moje działania były nieodpowiedzialne i mogły zostać odebrane jako działanie na szkodę serwera. Bardzo żałuję tej decyzji.

Coś od siebie:

Minęło już około 7 miesięcy od nałożenia bana, a ja głęboko przemyślałem swoje działania. Chciałbym wrócić na serwer i naprawić swoje błędy. Jestem gotów podporządkować się zasadom regulaminu, a jeśli zostanę przywrócony do gry, dołożę wszelkich starań, aby moje zachowanie było wzorowe. Doceniam ogrom pracy włożonej przez administrację w rozwój serwera i chciałbym ponownie być jego częścią.

Jeszcze raz przepraszam za swoje postępowanie i proszę o drugą szansę. Obiecuję, że nigdy więcej nie powtórzę podobnego zachowania.

Z poważaniem, MANCIO

Opublikowano (edytowane)

to nie jest chat gpt i jest w zasadach ze kto nie ma brał w temacie udzialu albo oś to ma się nie wypowiadać dziękuje więcej nie pisz

Zrzut ekranu 2025-03-29 192025.png

Edytowane przez manciowatyy
dodanie punktu regulaminu
  • Haha 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...