Skocz do zawartości
Aby w pełni korzystać z forum musisz zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj. Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz ticketa na naszym discordzie.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick: zevx
UID: 20638
Nick z Discorda: zgon0

Powód Kary:  Skopiowanie Discorda SAPD na inny serwer, bycie w administracji na innym serwerze.//21.09.2024  ( kara jest  BMA ) 
Data otrzymania kary: 21.09.2024 
Dlaczego mamy ją zdjąć?: Ponieważ chciałbym na nowo zacząć swoją przygodę na serwerze i zobaczyć jak to jest teraz i fajnie sobie pograć.
Opis sytuacji: A więc tak siedziałem sobie we Frakcji S.A Police Department jeden z członków frakcji spytał mnie się czy nie chcę dołączyć do administracji innego serwera powiedziałem mu że nie wiem potem odszedłem z frakcji dostałem zaproszenia na discorda po czym otrzymałem rangę Administracyjną po paru tygodniach ta osoba namówiła mnie abym powrócił do SAPD więc to zrobiłem powiedziałem że nie chcę mieć ten rangi ponieważ będę pisał powrót do SAPD gdy wniosek został zaakceptowany ranga nie została mi zabrana gdy to zobaczyłem chciałem opuścić discorda lecz było już za późno zostałem wydalony z frakcji oraz wpisany na  czarną listę BMA.
Coś od siebie: Proszę o danie mi ostatniej szansy obiecuję że jej nie zmarnuję chcę grać normalnie i nie utrudniać rozgrywki innym graczom, Zgodzę się na każdy warunek aby dać mi ostatnią szansę. Przepraszam całą Komisje Spraw Frakcyjnych wszystkich graczy oraz Administrację za to co zrobiłem.

• Lubię to 1
  • Haha 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...