Skocz do zawartości
Aby w pełni korzystać z forum musisz zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj. Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz ticketa na naszym discordzie.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick z serwera: shixyz
Nick osoby oskarżonej: m0nstero
Powód napisania skargi: Nieprawidłowe nadanie kary BDM.
Godzina zdarzenia: 17:00
Data zdarzenia: 24.03.2025 
Opis sytuacji: Byłem na dm wraz z Mateksem i zobaczylismy ze m0nstero z padaszito robi strefe wbilismy na nia i zabilismy ich gdzie m0nstero zostal zabity w pojezdzie a padaszito w bagazniku po zabiciu jak kazalismy mu wyjsc aby byla mozliwosc lootowania to nie po chwili wzialem drona podlecialem i dron wybuchl  zrobilsmy to aby padaszito wyszedl z bagaznika ale niestety nie pomoglo po tym wstali i wyjechali z dm nadajac mi kare z powodu nabicia punktu gdzie nie zrobilem tego tylko dron wybuchl nie mam zadnych powodow abym na dm punkty nabijal a sami do tego doprowadzili.
Dowody: Logi   
Coś od siebie: Licze na ukaranie bo to jest kolejna nieprawidlowa bdm od m0nstero. 

• Lubię to 5
  • Haha 1
  • Smutny 2
Opublikowano
W dniu 25.03.2025 o 20:22, shi_1243_ napisał:

synek co ty mi gadasz siedziales w bagaju interakcje sie zbugowaly nie chciales wyjsc wiec dronem polecialem i dron wybuchl nigdzie punkta nie nabilem 

Zweryfikowałem logi i po eksplozji drona, przyznano Ci punkty.
Jak nie zrobiłeś tego specjalnie, przedstaw dowody - Administrator mógł to rożnie zinterpretować. 

Opublikowano
Godzinę temu, marianek1 napisał:

Zweryfikowałem logi i po eksplozji drona, przyznano Ci punkty.
Jak nie zrobiłeś tego specjalnie, przedstaw dowody - Administrator mógł to rożnie zinterpretować. 

Gdy wraz z mateksem zabilismy ich dwojke (m0nstero, padaszito) jeden z nich siedzial w bagazniku, a dokladnie padaszito chcielismy go zlootowac, ale interakcja się zbugowala nie chciał wyjsc z niego, wiec obok mialem domek tam znalazlem drona, ktorego uzylem do eksplozji, aby tego padaszito wywalilo go z bagaznika nie mialem na celu nabijac punktow dm, gdzie nigdy jeszcze nie zrobilem tego na kims celowo na swoje slowa nie posiadam niestety dowodow w postaci nagran, czy ss, ale opisuje sytuacje, ktora wtedy sie wydarzyla co i jak, dlaczego sie tak stalo. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...