Skocz do zawartości
Aby w pełni korzystać z forum musisz zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj. Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz ticketa na naszym discordzie.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick na serwerze: AdamMosk
UID: 6376
Typ: Ban
Powód kary omijanie afk 
Nick członka administracji nadającego karę: @k0sciol
Data nadania kary: 24.03.25 12.50
Data zakończenia kary: 24.03.29 12.50
Wyjaśnienie: W klawiaturze steelseries apex 3 tkl Jest aplikacja do programowania i jakie czas temu ją nabyłem pobrałem aplikacje i było wszystko git dodam że to używka wiedz najprawdopodobniej miała coś wgreane i od tamtego czasu jest moja jedyna klawiatura nie mam możliwość grać na innej na razie pytał się już kiedyś mnie o to @zelekkko ile się nie mylę czemu mi samo klika i nie mogę tego zmienić a tej aplikacji bo jest zablokowana na moim pc próbowałem coś z tym zrobić już nawet na 2 innych pc całej nic nie działa mówiłem że postaram się kupić w najbliższym czasie nowa kalwijke i po prostu tak to wygląda myly państwo 
Coś od siebie: Nie bo nie zrobiłem nic złego i nie darzyłem by to robić lub działać na szkoda serwera a przez błąd sprzętowy stało się co się stało jakieś pytanie zapraszam pisać 

• Haha 8
  • Co? 1
  • Smutny 1
Opublikowano

1. Jak wytłumaczysz to że stałeś łódką na środku oceanu, i co chwilę skręcałeś w prawo oraz w lewo aby ominąć system Anty-Afk? 
 2. Jak wytłumaczysz to że stałeś tak od godziny 00:00 do godziny 12:57? Byłeś przy komputerze prawie 13 godzin skręcając łódką co chwile w prawo i w lewo?
 3. Jak wytłumaczysz to że nie było z tobą kontaktu i nie odpisywałeś mi na wiadomości w grze, oraz że dałeś znak życia dopiero 4h od otrzymania bana? 

Przez ten czas otrzymałeś 242 500$ jako bonus za czas spędzony na serwerze, jak dobrze wiemy bonus nie nalicza się gdy gracz ma status AFK.

Odpowiedz na te pytania i napisz prawdę. 

• Lubię to 1
  • Dziękuje 5
Opublikowano

1. Jak wytłumaczysz to że stałeś łódką na środku oceanu, i co chwilę skręcałeś w prawo oraz w lewo aby ominąć system Anty-Afk? 
1.  mówiłem ci że mam taki skrypt w klawiaturze mogę ci pokazać jak chcesz jakoś 
 2. Jak wytłumaczysz to że stałeś tak od godziny 00:00 do godziny 12:57? Byłeś przy komputerze prawie 13 godzin skręcając łódką co chwile w prawo i w lewo? 

2 gdy skrypt zobaczy że nie ruszam sie więcej niż 10 min automatycznie sie odpala jak jest klawiatura podłączone 

3.. Jak wytłumaczysz to że nie było z tobą kontaktu i nie odpisywałeś mi na wiadomości w grze, oraz że dałeś znak życia dopiero 4h od otrzymania bana? 

3 A taki sposób że zapomniałem wyjść z serwera mógł mnie ktoś kicka dać tak jak zrobił to zelekkk pare razy i wytłumaczyłem mu sytuacje i wie co i jak A co do tego że odpowiadam dopiero po 4h od bana to byłem w pracy i nie miałem możliwość zająć sie internetem a tym bardziej nie wiedziałem że dostałem bana 

A propos tego że otrzymałem 242k To tak dostaje sie za spędzony czas na serwie lecz mnie nie było na serwie tylko skrypt który wykonywał kombinacje na klawiaturze mogę oddać to xtertowi nie ma problemu nawet 2x tej kwoty jakko moje nie dopatrzenie plus nie wyłącznie pc na noc z tąd ta sytułącja 

• Haha 2
  • Smutny 1
Opublikowano

Czyli wychodzi na to że celowo pozostawiasz włączony komputer razem ze skryptem aby omijać system anty-afk i otrzymywać gotówkę serwerową. Na ten moment apelacje odrzucam.

• Lubię to 2
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...