Skocz do zawartości
Aby w pełni korzystać z forum musisz zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj. Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz ticketa na naszym discordzie.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

[BAN] Blatpek prośba o zdjęcie kary, ukarany przez Armix

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick na serwerze: Blatpek, PanWanilka
UID: 22701, 13485
Typ kary : BAN
Powód kary: Działanie na szkodę serwera. BMA.
Nick członka administracji nadającego karę: @Armix
Nick członka administracji, który został podany w powodzie: Brak
Data nadania kary: 02.11.2024
Data zakończenia kary: Nigdy.
Wyjaśnienie: Witam ponownie po dwóch miesiącach od pierwszej apelacji, którą pisałem 25 stycznia 2025 roku. Tak jak pisałem wcześniej, wszystko zaczęło się od napisania podania do innej frakcji na innym serwerze będąc w tym samym czasie we frakcji Emergency Road Services na OutMTA. Próbowałem sobie założyć jakiś śmieszny serwer, który i tak by nie wypalił, gdzie był discord KSF, po części skopiowany, ówczesny przewodniczący KSF to @legendarymanv8. Po tej sytuacji otrzymałem BL BMA Komisji Spraw frakcyjnych. Bardzo zależało mi na grze we frakcji, przez co podjąłem się bardzo głupiej decyzji, czyli założenia konta na innym serialu, przez co dołączyłem do S.A Police Department. Po odejściu i ponownym powrocie na tym samym koncie, które było z podstępu zacząłem odwalać, ponieważ mój kolega zostal wydalony. Zostałem wtedy zbanowany. Dodatkowo skopiowałem za pomocą strony internetowej discorda OutMTA, patrzyłem sobie role i tak dalej, jednakże automatycznie szablon został udostępniony bez mojej ingerencji (w sumie to mojej, ale to automatycznie dało po skopiowaniu). 
Coś od siebie: Bardzo żałuję tego co zrobiłem, minęło już prawie pół roku, z czego dwa miesiące od poprzedniej apelacji. Bardzo zależy mi na odbanowaniu, zgodzę się na każde warunki, mógłbym mieć nawet wyzerowane konto, czy nawet zaczynać na nowym. Tęsknię za tym serwerem i liczę na ostatnią szansę, błagam.
ID Discord: Nie ma tutaj potrzeby.

• Lubię to 1
  • Haha 1
Opublikowano (edytowane)

@vanyl9 Jak wspomniałem w ostatniej apelacji, kara jest BMA - bez możliwości apelacji.

Nie zamierzam Ci dawać szansy z powodu tego co zrobiłeś, mogłeś pomyśleć zanim międzyinnymi skopiowałeś discorda KSF, kilka razy ominąłeś bana oraz działałeś na szkodę serwera, twoja wytrwałość w pisaniu apelacji jest godna podziwu, gdyby tylko istniała jakakolwiek szansa na jej rozpatrzenie.. Rzadko spotyka się kogoś, kto tak konsekwentnie ignoruje rzeczywistość...

Edytowane przez Armix
  • Smutny 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...