Skocz do zawartości
Aby w pełni korzystać z forum musisz zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj. Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz ticketa na naszym discordzie.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Skarga na moderatora wdowiak, oraz na Administratora Sanus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick z serwera: AxoBlue
Nick osoby oskarżonej: wdowiak, Sanus
Powód napisania skargi: Nie słuszne ukaranie karą "BDM" z wyssanego z palca punktu regulaminu DM, + obstawiam że ukaranie nawet bez dowodu po prostu "od tak"
Godzina zdarzenia: dziś, okolice 20:15.
Data zdarzenia: 13.03.2025.
Opis sytuacji: Witam, dziś zostałem ukarany karą "BDM" ale z jakiego powodu? 2.26 Zakazuje się zakuwania frakcji SAPD gdy mają Ghosta, wiesz jak to brzmi? jakby miał ktoś  by zakaz zakuwania NAS gdy mamy ghosta, a nie że my kogoś pozatym nigdy nikt do tego sie nie przyczepiał, wdowiak sie po prostu poczuwa i mówie to szczerze po prostu sie spłakałeś wdowiaku że w pi*** dostaliście na dm 
Dowody: logi, pozatym żeby ukarać potrzeba klipa którego powinni mieć, a obstawiam że nie mają a jeśli mają to niech pokażą bo ten punkt był z palca wyssany
Coś od siebie: sprawdzić logi i ogl.

• Haha 14
Opublikowano (edytowane)

Witam, jako iż zostałem oskarżony to się wypowiem,
Co do podpunktu z regulaminu dm: 2.26 Zakazuje się zakuwania frakcji SAPD gdy mają Ghosta, znaczy to, że nie możecie zakuwać na dmie mając bw. Mam wiadomość od Opiekuna dm, w której wyraźnie to napisał. Więcej tu nie napisze, ponieważ nie ma co się z tobą kłucić. Pozdrawiam

Edytowane przez wdowiaak
  • Lubię to 2
Opublikowano (edytowane)

Skargę odrzucam, punkt w regulaminie był jasny i zrozumiany dla każdego - z jednym wyjątkiem. 
Powiem opiekunom DM, żeby przekształcili owy punkt w regulaminie na bardziej zrozumiały dla wszystkich.

Gdyby myślenie było sportem, to miałbyś idealne warunki do odpoczynku.

Edytowane przez marianek1
  • Lubię to 8
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...