Skocz do zawartości
Aby w pełni korzystać z forum musisz zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj. Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz ticketa na naszym discordzie.
  • Ostatnio przeglądający   1 użytkownik

[BLOKADA DM] shixyz prośba o zdjęcie kary, ukarany przez versaility.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Nick na serwerze: shixyz
UID: 8709  
Typ kary (ZPJ/BAN/MUTE/BLOKADA DM/BAN DC): block dm
Powód kary: zlamanie regulaminu dm
Nick członka administracji nadającego karę: versality
Nick członka administracji, który został podany w powodzie (jeśli nie dotyczy, wpisz „Brak”): versality
Data nadania kary: 12.03.2025
Data zakończenia kary: 17.03.2025 
Wyjaśnienie: Ogolnie mowiac byla bitka na dm z sapd strzelalismy sie i po pewnym czasie po dm caly czas jezdzil Tuchol vdm robil nie dalo sie kompletnie go zlapac wiec postanowilem wraz z _Xxxy_ taranowac go wszystko robic strzelac po oponach aby zlapac go bo z automatu jak kogos zobaczyl uciekal z przed dm i nie fajne troche to z jego strony i w skrocie mowiac za to kara byla.
Coś od siebie: Moje dzialania nie mialy na celu lamac regulaminu dm tylko po prostu zabic Tuchola na dm bo caly czas jezdzil myslalem ze nie umozliwic wyjazdu moge tylko podczas gdy sapd wyjezdza calkowicie z DM po skonczonej akcji a wtedy caly czas sie strzelalismy rozumiem sytuacje ale punkt nie jest jasno zdefinowany w jakich przypadkach gdzie Tuchol wjezdza wyjezdzal z dm moze to tez podchodzic pod prowokacje poniewaz robil tak ze jak kogos zobaczyl jechalismy za nim chcielismy go zlapac on odrazu uciekal z DM wiec po czesci on tez zawinil nie chce sie klucic sorry za zachowanie ale myslalem ze dobrze robie tlumaczac sobie tym ze dalej sie z SAPD strzelalismy nwm moze nastepnym razem Tuchol mowi ze wyjezdza z DM i zebysmy go zostawili bo czasami nie wiadomo co zrobic gdzie SAPD pada a i tak po wstaniu dalej kontynuuje bitwe z nami moze nie dalismy Tucholowi wyjezdzac to po co tak bardzo chcial wyjezdzac jak zobaczyl nas a pozniej wracal na tego dm. 
ID Discord (w przypadku apelacji od bana na Discordzie OutMTA): [Podaj swój ID Discord]  

Edytowane przez shi_1243_
Opublikowano

Witaj drogi graczu,wiem że jesteś stałym graczem Dm'a,powinieneś znać ten regulamin i nie popełniać błędów,gdy obserwowałem wszystko myślę że króciutka przerwa Ci dobrze zrobi.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...