Skocz do zawartości
Aby w pełni korzystać z forum musisz zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj. Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz ticketa na naszym discordzie.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick: xKlarFi

UID: 17482

Nick z Discorda: .xkf_

Powód Kary: @.xkf_- Przebywanie w administracji oraz frakcji na innym serwerze. //18.02.2025

Data otrzymania kary: 18.02.2025

Dlaczego mamy ją zdjąć?:

Proszę o zdjęcie kary, ponieważ zdaję sobie sprawę z popełnionego błędu i w pełni przyjmuję odpowiedzialność za swoje działania. Moje przebywanie w administracji i frakcji na innym serwerze wynikało z braku świadomości, a nie złych intencji. Jeśli dostanę drugą szansę, na pewno postaram się wykazać, że potrafię przestrzegać zasad i będę odpowiedzialnym członkiem społeczności.

Opis sytuacji:

Przyznaję się, że byłem liderem frakcji na innym serwerze, co było błędem z mojej strony. Niestety, nie zdawałem sobie sprawy z tego, jakie będą konsekwencje moich działań. Byłem przekonany, że to nie wpłynie na moją obecność na tym serwerze, jednak teraz widzę, że naruszyłem zasady i mogło to zaszkodzić wizerunkowi serwera. Zdaję sobie sprawę, że moje decyzje były nieprzemyślane i nie powinienem działać w ten sposób, a teraz mam świadomość, jak ważne jest przestrzeganie zasad i dbanie o dobre relacje w społeczności.

Coś od siebie:
Chciałbym przeprosić cały zarząd serwera oraz KSF za swoje nieprzemyślane działanie. Zdaję sobie sprawę z tego, jak moje decyzje mogły wpłynąć na innych graczy, i bardzo tego żałuję. Proszę o drugą szansę, bo naprawdę zależy mi na udowodnieniu, że potrafię być odpowiedzialnym członkiem tej społeczności. Na pewno nie zmarnuję tej okazji i postaram się naprawić swoje błędy.

• Haha 5
  • Co? 2
Opublikowano

Ze względu na dość krótki czas od nadania kary ją odrzucam. Decyzje argumentuje tym, iż uważam, że powinieneś poświęcić więcej czasu na zapoznanie się z zasadami panującymi na serwerze oraz odczuć konsekwencje nie znajomości regulaminów.
image.png.04b1b8b03282f2f55d2d3c401aa154e6.png

• Lubię to 2
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...