goooch1 Opublikowano Poniedziałek o 22:21 Opublikowano Poniedziałek o 22:21 Nick na serwerze: kubballon UID: 20258 Typ kary (ZPJ/BAN/MUTE/BLOKADA DM/BAN DC): BAN Powód kary: Obraza administratora w reporcie. Nick członka administracji nadającego karę: Zelekkk Nick członka administracji, który został podany w powodzie (jeśli nie dotyczy, wpisz „Brak”): Mazurrr Data nadania kary: 09.03.2025 Data zakończenia kary: 16.03.2025 Wyjaśnienie: Odwołanie od decyzji o zablokowaniu konta Szanowni Państwo, Zwracam się z prośbą o ponowne rozpatrzenie decyzji o zablokowaniu mojego konta , która miała miejsce dnia 09.03.2025. Powód nałożenia kary to rzekome wyzwiska, które miały miejsce w trakcie mojej aktywności na serwerze . Chciałbym wyjaśnić, że nie miałem zamiaru nikogo obrażać ani stosować wulgaryzmów w stosunku do innych użytkowników. Jeżeli moje słowa zostały uznane za niewłaściwe, pragnę zapewnić, że nie było to moim celem. Czasami w trakcie dyskusji internetowych emocje mogą wziąć górę, jednak nie stanowiło to przejawu mojej woli obrażania innych, a jedynie efekt nieporozumienia lub sytuacji, w której nie zachowałem należytej ostrożności w wyborze słów. Zdaję sobie sprawę, że słowa, nawet jeśli nie miały na celu nikogo skrzywdzić, mogą być odbierane w różny sposób przez innych. W związku z tym, przepraszam za wszelkie nieporozumienia, które mogły wyniknąć z moich działań. Zobowiązuję się do większej uwagi w przyszłości oraz do przestrzegania regulaminu i zasad panujących na serwerze . Proszę o ponowne rozpatrzenie mojej sprawy i zdjęcie nałożonego bana. Gwarantuję, że dołożę wszelkich starań, aby moje przyszłe zachowanie w pełni odpowiadało standardom i wartościom promowanym przez serwer. Z poważaniem, kubballon
Rekomendowane odpowiedzi