Skocz do zawartości
Aby w pełni korzystać z forum musisz zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj. Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz ticketa na naszym discordzie.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

{BAN} Marceloo prośba o zdjęcie kary, ukarany przez Sanus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick na serwerze: Marceloo
UID: 17463
Typ kary (ZPJ/BAN/MUTE/BLOKADA DM/BAN DC): BAN
Powód kary: Obraza zarządu serwera
Nick członka administracji nadającego karę: Sanus
Nick członka administracji, który został podany w powodzie (jeśli nie dotyczy, wpisz „Brak”): Brak
Data nadania kary: 28.02.2025
Data zakończenia kary: 24.11.2027
Wyjaśnienie: Witam, działałem pod wpływem emocji byłem pod denerwowany sprawami prywatnymi zacząłem pisać słowa "Xtert, czy Blancii chwaliła Ci się, że ją ładowałem w czekotubkę, a potem z dupy do japy?" Wiem, że nie powinienem, ale niestety tak wyszło. Bardzo tego żałuję i daję słowo, że taka sytuacja się więcej nie powtórzy. Poniosło mnie.
Coś od siebie: Cześć, chciałbym przeprosić za swoje wcześniejsze zachowanie i słowa, które napisałem. Wiem, że były one nieodpowiednie i mogły urazić xterta i Blancii. Zrozumiałem swój błąd i zapewniam, że taka sytuacja się nie powtórzy. Jeśli istnieje możliwość unbana, byłbym bardzo wdzięczny. Chcę dalej uczestniczyć na serwerze. Dziękuję za rozważenie mojej prośby.
ID Discord (w przypadku apelacji od bana na Discordzie OutMTA):  ---

• Lubię to 1
Opublikowano

Witaj, zastanów się komu jesteś winien przeprosiny – mi czy zarządowi? Myślę, że w ramach pokuty napisanie 100 razy na kartce „Przepraszam zarząd za moje zachowanie” będzie jak najbardziej uczciwą karą. Gotową prace możesz przesłać do mnie w wiadomości prywatnej na discordzie. Życzę powodzenia.

Opublikowano
7 minut temu, sanuss napisał:

Witaj, zastanów się komu jesteś winien przeprosiny – mi czy zarządowi? Myślę, że w ramach pokuty napisanie 100 razy na kartce „Przepraszam zarząd za moje zachowanie” będzie jak najbardziej uczciwą karą. Gotową prace możesz przesłać do mnie w wiadomości prywatnej na discordzie. Życzę powodzenia.

Przeczytaj dokładnie

Opublikowano

Widzę, że przeprosiłeś zarząd, nie zwróciłem na to uwagi. Wiadomość pisałem w pośpiechu. Nie zmienia to faktu, że jedyną opcją powrotu na serwer jest napisanie 100 razy zdania, które podałem w pierwszej wiadomości.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...