Skocz do zawartości
Aby w pełni korzystać z forum musisz zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj. Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz ticketa na naszym discordzie.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Nick z serwera: anonyniwek
Nick osoby oskarżonej: Mazurrr
Powód napisania skargi: Nie zgadzam się z czasem kary którą dostałem.
Godzina zdarzenia: 22:11
Data zdarzenia: 2025.03.02
Opis sytuacji: W składanej skardze chciałbym zwrócić uwagę na fakt, że nie zgadzam się z czasem nałożonej kary. Uważam, że kara, którą otrzymałem, jest zdecydowanie zbyt surowa, zwłaszcza w porównaniu do innych graczy, którzy regularnie łamią zasady, a mimo to nie ponoszą podobnych konsekwencji. Moim zdaniem jest to nierówne traktowanie graczy i sprawia wrażenie niesprawiedliwości w wymierzaniu kar. Dodatkowo pragnę zaznaczyć, że w zamieszczonej karze jest napisane, iż moje wykroczenie miało charakter notoryczny, co jest nieprawdziwe, ponieważ jest to moja pierwsza kara za odwalanie pojazdem. W załączeniu przesyłam zrzut ekranu, który pokazuje innych graczy łamiących zasady serwera w sposób podobny do mojego, wykonując odwalanie pojazdem, a mimo to otrzymujących znacznie łagodniejsze kary.
Coś od siebie: Oczywiście Pozdrawiam.
Dowody: ⬇️

image.png

tutaj jest nagranie że nie miałem kar za odwalanie
https://medal.tv/pl/games/gta-sa/clips/jO8uU0MnbvpND-3V4?invite=cr-MSxPRUUsMzM4MzQwMjA0LA

Edytowane przez anony.niwek
  • Lubię to 1
  • Haha 3
Opublikowano

@anony.niwekSłuchaj wczoraj cię trochę obserwowałem, widziałem jak odwalasz na mechaniku miałem co chwilę reporty na ciebie aby cię specować, po czym ty wjeżdżałeś na mechanika (nie naprawiając się) prowokowałeś gracza o nicku WujekKonasz. Skakałeś pojazdami, wywalałeś się na dach na mechaniku gdzie graczy to irytowało i też pisali mówili o tym po za tym nie tylko ja to widziałem. Też wcześniej to robiłeś ale przymykałem na to oko bo miałem nadzieje że się uspokoisz lecz dalej to robiłeś.

Opublikowano

Wiesz co, nie zmyślaj, bo wywaliłem się na dach, ale wtedy był tylko Wujekkonasz na mechaniku i nie było nikogo za mną. Powiedziałem do Wujekkonasz „Sorry”, po czym się podniosłem. Mówiłeś, że trochę obserwowałeś te wydarzenia, a cały czas na mechaniku trwały około 20 minut. Była godzina 22, pamiętam jak dzisiaj, że na mechaniku przy tych akcjach byli tylko wujekkonasz i h1szpan. Skakałem pojazdem na górkach naprzeciwko diagnostyki. Nie było tam żadnego gracza, jedynie @Armix, który był świadkiem, kiedy moje auto wybuchło. Zamiast przymykać oko, mogłeś dać ostrzeżenie, a jeśli to by nie pomogło, to 12h ZPJ, jak każdemu dajesz. To była jedna sytuacja z odwalaniem w całym okresie, kiedy gram, a Ty mi dajesz 7 dni. Są tacy, którzy codziennie odwalają, a dostają tylko 12h, zamiast 7 dni. Wujekkonasz mówił, że wysłał ci nagranie z tych akcji fajnie jakby ktoś mógł to sprawdzić.

Opublikowano

W przeciągu tygodnia dostałeś takie kary jak Celowy taran gracza także utrudnienia pracy frakcji, oraz warna nie prowokuj a do tego cię przed długi czas specowałem i widziałem jak odwalasz pojazdem, utrudniasz rozgrywkę graczą oraz prowokujesz graczy pojazdem a w taryfikatorze jest recydywa więc karę dobrałem adekwatnie.

Opublikowano

@mazurrr_777nadałeś karę niezgodnie z taryfikatorem, proszę o większą ostrożność przy egzekwowaniu zasad i dokładne sprawdzanie taryfikatora przed nadaniem kary.
Powtórzenie takiej sytuacji może skutkować surowszymi konsekwencjami. 
Na ten moment, otrzymujesz ostrzeżenie.

• Lubię to 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...