Skocz do zawartości
Aby w pełni korzystać z forum musisz zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj. Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz ticketa na naszym discordzie.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

[MUTE] anonyniwek prośba o zdjęcie kary, ukarany przez Mazurrr

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Nick na serwerze: anonyniwek
UID: 20643
Typ kary (ZPJ/BAN/MUTE/BLOKADA DM/BAN DC): MUTE
Powód kary: BK.
Nick członka administracji nadającego karę: Mazurrr
Nick członka administracji, który został podany w powodzie (jeśli nie dotyczy, wpisz „Brak”): Brak
Data nadania kary: 2025.03.02 
Data zakończenia kary: 2025.03.03
Wyjaśnienie: Chciałbym odwołać się od nałożonej kary za brak kultury. Powiedziałem słowo, które nie powinno paść, „alkoholik wchodzi na mechanika”, kiedy w tym czasie mój kolega, H1szpan, wchodził na mechanika. Chciałbym zaznaczyć, że to słowo nie miało na celu obrażenia nikogo, a gracz H1szpan nie poczuł się urażony i może to potwierdzić. Gracz Wujekkonasz najprawdopodobniej poczuł się urażony, ponieważ część graczy używa podobnych określeń w stosunku do niego. Jednak chciałbym wyjaśnić, że moje słowa nie były skierowane do niego. Rozmawiałem wówczas z kolegą na Discordzie, był pod wpływem alkoholu i w tym kontekście padło to słowo. Oczywiście nie było to w żadnym wypadku mające na celu obrażenie kogokolwiek. Chciałbym przeprosić gracza Wujekkonasz, jeżeli moje słowa go uraziły. Przepraszam za wszelkie niedogodności, które mogły wyniknąć z moich słów.
Coś od siebie: Pozdrawiam serdecznie sprawdzającego.

Edytowane przez anony.niwek
  • k.ewin zmienił(a) tytuł na [MUTE] anonyniwek prośba o zdjęcie kary, ukarany przez Mazurrr
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...